Tanévkezdés

2024.09.06. 09:49

Új felszerelésekkel gazdagodott az érmihályfalvi líceum

Fotó: Zeffer Tímea

Törő Enikő

 

Korszerűsített iskolába térhetnek vissza szeptember 9-én az Érmihályfalván tanuló diákok, ugyanis a nyár folyamán rengeteg új felszereléssel gazdagodott az 1. számú Technológiai Líceum, számolt be portálunknak Zeffer Tímea Erzsébet igazgató. Mint elmondta, az osztálytermeket interaktív táblákkal és videóprojektorokkal szerelték fel, valamint az informatika labort is megújították, de még a „háttérben” is dolgoztak, hiszen a konyha is megújult. A nyár folyamán továbbá egy Smartlabort (Okosterem) is kialakítottak, mely olyan modern eszközökkel van felszerelve, mint az interaktív tábla, 3D nyomtató, szkenner, all-in-one számítógép, utóbbiból 21 darab áll a diákok rendelkezésére. 

 

„A Mezőgazdasági Minisztérium által finanszírozott fejlesztések szintén jelentős mértékben hozzájárulnak az iskola infrastruktúrájához és a tanulási feltételek javításához” – tette hozzá Zeffer Tímea. Végezetül elárulta, hogy az idei tanévtől kezdődően öt új kolléga csatlakozik az intézményhez, s bízik abban, hogy mindenki izgatottan várja az új tanévet a megújult környezetben.

Fotó: Zeffer Tímea

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában