Kiállítás

2 órája

Dán fotósok munkáit mutatják be Váradon

A kiállítás anyagának része

ERDON-összeállítás

Egy „szeletet” mutatnak be Nagyváradon a Romániai Fotóművészek Egyesületének (AAFR) archívumából. Huszonöt olyan kép kerül kiállításra, melyeket 1983-ban készítettek dán fotóművészek. A témák között fellelhető a tájkép, építészet, esszé és portré is. Azért, hogy a kiállítás érdekesebb legyen, az AAFR vezetősége felvette a kapcsolatot egy dán fotóegyesülettel is, a Selskabet For Dansk Fotogafi-aval (SDF), majd közösen úgy döntöttek, hogy egy országos versenyt szerveznek Dániában, s a legjobb 25 fotót szintén kiállítják Váradon, mintegy kontrasztot teremtve múlt és jelen között. 
A kiállítást október 17-én, délután 17.30 órakor nyitják meg Nagyváradon, a Varadinum Indoor Gallery-ben, a Nagyváradi Állami Filharmónia emeleti előcsarnokában. A megnyitón részt vesznek a Varadinum Fotóklub tagjai, és annak vezetője, Ovi D. Pop, valamint Eugen Negrea, az AAFR vezetője is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában