FestiFall

3 órája

Felhívás az egészséges életmódra

BN-összeállítás

A hétvégén tartandó FestiFall rendezvénysorozat keretén belül a szórakozás mellett az egészséges életmódra való figyelemfelhívás is helyet kap, a programokat a Szent László téren szervezik meg. Az Orvoskaraván Egyesület Bihar megyei szervezete a szív világnapja alkalmából vasárnap délután, 15–19 óra között ingyenes programokat szervez Szívek sétánya (Promenada inimilor) címmel. Többek között három kilométeres sétára, felvonulásra invitálják az érdeklődőket, de részt lehet venni elsősegélynyújtó tanfolyamon, táncbemutatókon és egyéb programokon is. A gyermekeket továbbá egy oktatófoglalkozásra is várják, melynek elnevezése ,,Tiszta kezek, egészséges gyermekek”. Szakorvosok, rezidensek és orvostanhallgatók továbbá ingyenes vizsgálatokat végeznek és tanácsadással szolgálnak majd. 

Részletes program: 15–19 óra között ingyenes vizsgálatok (vérnyomás, EKG, IMC, hemoglobinszint-mérés, oxigénszaturáció-mérés stb.), tanácsadás; 15–19 óra között ,,Tiszta kezek, egészséges gyermekek” foglalkozás; 15–16 óra között elsősegélynyújtó-tanfolyam; 16–16.30 óra között flashmob; 16.30–17.30 óra között műhelyfoglalkozás ,,A szív egészsége” elnevezéssel; 17.30 órától közös séta és/vagy futás, a csapat a Bémer térről indul. A programsorozatot a Rotary Club és partnerei szervezik.

 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában