DASO

2 órája

Hajléktalanok világnapja

A hajléktalanok világnapja alkalmából a Nagyváradi Szociális Ellátási Igazgatóság (DASO) október 10-én összejövetelt szervezett az éjszakai hajléktalanszálló (Gutenberg u. 8.) udvarán. A jó időt kihasználva az intézmény alkalmazottai a szállás lakóival együtt egy kellemes délelőttöt töltöttek el. 

A Nagyváradi Szociális Ellátások Igazgatósága (DASO) folyamatosan törekszik arra, hogy pozitív változásokat érjen el a társadalomban, olyan szolgáltatásokat nyújtva, amelyekkel a leginkább kiszolgáltatottakat támogatják. „Együtt, a kommunikáció, a tanácsadás és együttműködés által, a hajléktalanokat olyan aktív tagokként vonhatjuk be a társadalomba, akik a város lakóiként másokhoz hasonlóan egyenlően örvendhetnek jogaiknak és teljesíthetik kötelezettségeiket” – áll az intézmény közleményében. Mivel a hideg évszak kezdetén vagyunk, az igazgatóság emlékeztet és egyúttal kéri a helyi közösséget, hogy a 0259/969-es helyi rendőrségi diszpécserszolgálaton vagy az éjjeli menedékhely 0359/466-666-os éjjel-nappal hívható telefonszámán jelentsék, ha a hidegnek kitett, hajlék nélküli személyeket látnak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában