Figyelem!

2 órája

Módosult két autóbusz útvonala

Illusztráció

Fotó: Alexandru Nițescu

Október 2-tól kezdődően módosult a T9-es és 10-es jelzésű autóbuszok útvonala – tájékoztat közleményében a Nagyváradi Közszállítási Vállalat (OTL). Az Olaszi park irányába a T9-es jelzésű autóbusz a következő útvonalon fog haladni: Aradi út 9. (Ramada) – Imprimeria de Vest egykori nyomdaépület – Oneștilor 15B – C. Brâncoveanu – a továbbiakban az útvonal változatlan. Az Aradi út irányába a T9-es busz a megszokott útvonalon halad. Az Emanuel-templom és az Andrei Șaguna iskola melletti megállót megszüntetik. 
A 10-es vonalon közlekedő autóbusz a következő útvonalon halad a Densușianu utca irányába: Partium Egyetem– Aradi út 9. (Ramada) – Imprimeria de Vest – Oneștilor 15B – Oneștilor – Lăpușului 2. – a továbbiakban az útvonal változatlan. A Seleușului bevásárlóközpont (Complex Seleușului) irányába az útvonal változatlan. Az Andrei Șaguna iskola melletti buszmegálló nem üzemel.
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában