Felkészülés

2024.02.19. 15:14

Felemás eredmények a Szentandrástól és a Lotustól

Forrás: Biharszentandrási Crișul

Szakács Dávid

A Biharszentandrási Crișul folytatta felkészülési mérkőzéseinek sorozatát, ellenfele ezúttal a Nagykárolyi Victoria volt. A két fél egy csoportban szerepel a harmadosztályban és az őszi idényben már kétszer találkoztak egymással, a Crișul idegenben 2–1-re kikapott, ám hazai környezetben könnyedén, 3–0-ra diadalmaskodott. A mostani találkozón a nagykárolyiak 4–1-re legyőzték a Bihar megyeiket Raul Haiduc, Alex Negrea, Darius Marina és Denis Baior találataival, a szentandrásiak a második félidőben szépítettek Laurențiu Prundaru révén. A Biharszentadrás következő tesztmeccsét február 24-én a Bihar FC csoportjában szereplő Lippai Șoimii ellen vívja.

A Félixfürdői Lotus két 1–1-es döntetlent követően (Mezőtelegdi Foresta és Szatmárnémeti VSK Olimpia) két barátságos mérkőzést játszott egy napon Arad megyében a Győrödi CSC (III. Liga, 7. csoport), valamint a Csermői Gloria gárdájával (a Bihar FC-vel szerepelnek egy csoportban) szemben. A 45 perces összecsapásokból álló kisebb torna folyamán a Lotus először 2–0-ra nyert a győrödiek ellen (Denis Sala duplázott), majd később 1–1-re zárt a Gloria együttesével (Daniel Duma volt eredményes). A Crișulhoz hasonlóan a félixfürdőiek is február 24-én lépnek újra pályára, ellenfelük a Szatmárnémeti 1921 Olimpia lesz.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában