Nyilatkozat

2024.08.12. 17:01

Türelmet kér a nagyváradi szurkolóktól az argentin edző

Jósa Attila

Mint arról beszámoltunk, a Bihar FC szombaton vereséget szenvedett a Hosszúmezői AFC vendégeként. A piros-kékek az első félidő után még vezettek Sergiu Jurj találatával, de a második játékrészben elkerülhető gólokat kaptak, így két forduló után mindössze a 15. helyet foglalja el a csapat, 1 ponttal. A bufteai mérkőzés után bosszúsan nyilatkozott Gustavo Aragolaza, a váradiak technikai igazgatója. 

„Természetesen az eredmény nem az, amit akartunk, és nem az, amiért dolgoztunk. A vereségtől eltekintve azonban elégedett vagyok a csapat első félidőben mutatott hozzáállásával. Megmutattuk, hogy tudunk minőségi futballt játszani, uraltuk a mérkőzést, és sikerült gólt szereznünk. Sajnos a második félidőben voltak olyan pillanataink, amikor nem tudtuk tartani ugyanazt a ritmust, és ezért megbüntettek minket. Ebből tanulni fogunk” – mondta a szakvezető. „Köszönjük a szurkolók feltétel nélküli támogatását, mindenkit biztosíthatok arról, hogy mindent megteszünk, hogy örömet szerezzünk nekik. Tudjuk, hogy az elvárások magasak, de mi is azon dolgozunk, hogy versenyképes csapatot építsünk, és bízunk benne, hogy az eredmények is jönni fognak. Nagyra értékeljük a türelmüket és megértésüket ebben az időszakban” – zárta mondandóját Aragolaza.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában