Labdarúgás

2024.09.08. 19:49

Továbbra is a negyedosztály élén a CAO-NAC

Fotó: Szakács Dávid

Szakács Dávid 

A CAO-NAC 1910 szombat délelőtt fogadta hazai környezetben a Körösszegi Voinţa együttesét a IV. Liga 3. fordulójában. A Hegyközpályiban rendezett találkozó ötperces késéssel indult, miután a Voinţa első számú hálóőre nem sokkal a kezdés előtt lesérült, helyére a csapat kapusedzője állt be. A vendégekkel kapcsolatos további érdekesség még, hogy a kék mezükön lévő címer a kiköpött mása volt a feröeri labdarúgó-válogatotténak. Hiába kezdte a mérkőzést jobban a CAO-NAC, a Körösszeg szerezte meg a vezetést, miután Florin Ilisie kihasználta a váradi védelem megingását (0–1). A zöld-fehérek hamar magukra találtak, és negyedórán belül megfordították az eredményt Raul Ardelean és Waritz Ákos találataival (2–1). A szünet után az együttes tovább folytatta domináns játékát, ám helyzeteiket nem tudták gólra váltani. A nagyváradiak a 74. percben törték meg a jeget Zádori Sebastian egyéni akciója végén (3–1). A hátralévő 20 percben a házigazdák megállíthatatlanok voltak, és végül Waritz újabb találatával, valamint Sergiu Ciocan és Daniel Lăsconi révén beállították a 6–1-es végeredményt, így százszázalékos teljesítménynyel továbbra is az élen állnak a negyedosztály pontvadászatában. A váradi együttes a következő fordulóban az Élesdi Crişul otthonában lép majd pályára szombaton 11 órától.

Jegyzőkönyv

CAO-NAC 1910 – Körösszegi Voinţa 6–1 (2–1). Raul Ardelean (13.), Waritz Ákos (17., 85.), Zádori Sebastian (73.), Sergiu Ciocan (80.), Daniel Lăsconi (86.), ill. Florin Ilisie (4.) CAO-NAC: Cherman – Mănoiu (Vesa, 81.), Panc (Alungi, 65.), Mîndrila, Naghi (Király, 77.), Jurcuţ (Kincses, 81.), Ardelean, Zádori, Waritz, Ciocan (Vesa, 81.), Lăsconi. Vezetőedző: Andrei Haş. Voinţa: Toşe – Mascia (F. Igna, 46.), Banfi, Irimia, 8. C. Igna, Puşa, Suciu (C. Olaru, 83.), Ilisie (D. Olaru, 86.), Novák, Csokasi (Cristea, 75.), Pop (Dindelegan, 46.). Vezetőedző: Ionuţ Cheregi. Játékvezetők: Orbán Norbert – Cristian Gozman, Diana Ilie.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában