Felhívás

2024.07.08. 08:56

Zenetábor és tanfolyamok

Fotó: Illusztráció

A nagyváradi Francisc Hubic Művészeti Iskola a nyár során különböző tevékenységeket szervez az intézmény diákjainak és minden érdeklődőnek. A Bihar Megyei Kulturális Központ alá tartozó intézmény július 8–13. között Hegyközszentmiklóson zenetábort szervez, Dee Robert vezetése alatt zongorán és fúvóshangszereken tanulhatnak a gyerekek. A zenetábort az Érmelléki Református Esperesi Hivatal partnerségében szervezik meg. Július 8–19. között a Francisc Hubic Művészeti Iskolában Vonalak és színek általi harmónia címet viseli az a kéthetes foglalkozás, amelyen zene és képzőművészet találkozik, a résztvevők ugyanis zongorán, gitáron és a könnyűzene valamint a grafika területén fejleszthetik tehetségüket. Vezetőtanárok: Orbán Alina, Holló Kinga, Deac Lăcrimioara és Kása Tamás. Július 15-tól 26-ig a 12–15 év közötti korosztályt várják a bihari népdalok iránt érdeklődő fiatal tehetségeket, a foglalkozások vezetői Antonela Ferche-Buțiu és Vereș Simona. 

További információk a nyári tevékenységekről a Bihar Megyei Kulturális Központ titkárságán vagy a 0359/436-162 telefonszámon keresztül.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában