Gyászhírek

Tegnap, 8:15

Gyászhírek, szeptember 18.

Fotó: Illusztráció

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett anya, anyós, nagymama, ÁJJ JULIÁNNA (volt tanítónő) életének 88. évében, otthonában csendesen megpihent. Utolsó útjára szeptember 21-én, szombaton 11 órakor kísérjük a Rulikowski temető Steinberger kápolnájából. Nyugodjon békében! A gyászoló család.

*

Temető kapuja szélesre van tárva, útjait sok ember naponta járja. Van, aki virágot, mécsest visz kezében, van, aki bánatot csendben a szívében. Sírj csak, hegedű, szólj a síron túlra, vigyél el egy üzenetet át a másvilágra. Kinek ajkát nem hagyja el hang, gyászold meg, te konduló harang. Fájó szívvel, de Isten akaratában megnyugodva búcsúzunk a szeretett édesanyától, anyóstól, nagymamától, ARANYI ERZSÉBETTŐL (SZÜL. ALBIRT, ÉLT 81 ÉVET, SITER). Temetése ma, szeptember 18-án 15 órakor lesz a siteri kápolnában. Mardos a kín, hogy meg nem menthettelek, s amikor elmentél, nem fogtam a kezed. Elmentem tőletek, nem tudtam búcsúzni, nem volt időm arra, el kellett indulni. Ha majd rátértek ti is erre az útra, megyünk elétek, találkozunk újra. Könnyes szemmel nézünk fel az égre, szeretünk nagyon, most és mindörökre! Nyugodjál békében! Bánatos lánya, Erzsike, veje, Mitru, fia, Jóska és két unokája.

*

Fájó szívvel búcsúzunk drága unokatestvérünktől, KRIZSÁN JÁNOSTÓL (Hegyközszentmiklós). Szívünkben örökké élni fogsz. Nyugodj békében! Unokatestvére, Marika, férje, Jóska, lányuk, Marika, vejük, Józsi.

*

Öt éve már, hogy szólított az Úr, és te örökre elmentél. Hiányodat naponta érezzük, sóhajtva megkönnyezzük és imádkozunk, hogy végtelen szeretetünk sokáig őrizze emlékedet, drága szerettünk, FACSAR CAROL. A Mindenható vigyázza örök álmodat! Emlékét szívünkben őrizzük. Felesége, Katalin, fia, Loránd és lánya, Krisztina.

*

Hat éve, hogy itt hagyott bennünket a drága jó férj, apa, nagyapa, KINCZEL ISTVÁN. Hiába borul rád a temető csendje, szívünkben élni fogsz mindörökre. A bánatos család.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában