ERDON Helyi hírek

2019.09.18. 14:54

A Miele felavatta ötödik saját bemutatótermét, Nagyváradon

Nagyvárad, szeptember 18.- A Miele, a legnagyobb prémium kategóriájú háztartásikészülék-gyártó cég a világon, folytatja romániai terjeszkedési stratégiáját, és tegnap felavatta ötödik saját bemutatótermét, Nagyváradon.

Nagyvárad, szeptember 18.- A Miele, a legnagyobb prémium kategóriájú háztartásikészülék-gyártó cég a világon, folytatja romániai terjeszkedési stratégiáját, és tegnap felavatta ötödik saját bemutatótermét, Nagyváradon.

A második nyugat-romániai bemutatóterme a Kossuth (Independentei) utca 3. szám alatt található, és 210 négyzetméteren terül el. A teljes befektetés értéke eléri a 100 ezer eurót, az ügyfeleket pedig a Miele-re jellemző speciális környezet várja, vagyis a berendezések működőképesek, így a kliensek tesztelhetik a termékeket az üzletben. A váradiak, illetve az egész régióból származó ügyfelek az első közt lehetnek, akik kipróbálhatják az újgenerációs Miele háztartási készülékeket, melyek arra hívatottak, hogy növeljék a komfortérzetet WIFI-csatlakozással, illetve a Miele-re jellemző egyedi funkciók révén.

Így az ügyfelek rácsodálkozhatnak az összes Miele márkájú háztartási készülékekre és kiegészítőkre, a mosó- és mosogatógépben használatos mosóporoktól kezdve egészen a klasszikus és robot típusú porszívókig, lerekig, sütőlapokig, szagelszívókig és kávéfőzőkig, beleértve a saját márkájú Miele kávékat is.

„A döntés, miszerint újabb, saját Miele bemutatótermet nyissunk szintén az ország nyugati felében, a Románia azon jelentős térségeiben, ahol a márkanevünk ismert, való terjeszkedésünkre vonatkozó stratégiánk részét képezi. A brand megerősítése folytatódni fog, már jelentős lépéseket tettünk annak érdekében, hogy a hatodik saját bemutatótermünket is berendezzük, mely Moldova térségében fog megnyílni”- mondja Loredana Butnaru, a Miele Románia vezérigazgatója.

Az új, nagyváradi Miele bemutatóterem csatlakozik a Bukarestben működő két másik, illetve a Konstancán található telephelyekhez, melyet két éve avattak fel, valamint a temesvári üzlethez, mely 2018-ban nyitotta meg a kapuit. Ezek mellett a Miele termékek számos franchise-típusú üzletben is megtalálhatóak négy másik városban, vagyis Nagyszebenben, Déván, Brassóban és Kolozsváron. Plusz, másik hetven, high-class bútorok forgalmazása szakosodott üzletben, és a független electroIT hálózatban kínálnak termékeket a Miele portfólióból.

Kaphatóak sütők, sütők mikrohullámú üzemmóddal, gőzpárolók, kombi gőzpárolók, gőzpárolók mikrohullámú üzemmóddal, mikrók, kamrás vákuumozó fiókok, edénymelegítő fiókok, indukciós főzőlapok, indukciós főzőlapok beépített páraelszívóval, gázfőzőlapok, fali és sziget páraelszívók, mennyezeti páraelszívók, beépíthető páraelszívók, pultba süllyeszthető páraelszívók, beépíthető kávéfőzők, szabadon álló kávéfőzők, kávék, hűtőszekrények, hűtő- és fagyasztószekrények, bortemperáló hűtők, beépíthető mosogatógépek, szabadon álló mosogatógépek, professional mosogatógépek, szárítógépek, mosó-szárítógépek, vasalógépek, porzsákos porszívók, porzsák nélküli porszívók, kézi porszívók, robot porszívók, Miele tisztítószerek, illatpatronok, Miele mosogatószerek, készülékápolók, szettek, valamint mindezekhez tartozékok.

A váradi bemutatóterem hétköznap 9-18, szombaton 11-17 óra között tart nyitva, vasárnap zárva.

www.miele.ro

 

Fizetett hirdetés!

CH 276834

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!