Bulvár-celeb

2024.09.04. 03:05

Till Attila elárulta, miért sírta el magát az Ázsia Expressz első estéjén

A tévés nagyon sok mindent látott már a pályafutása alatt és nem is könnyen hatódik meg, mégis potyogtak a könnyei.

MW

Forrás: TV2

Mindenkit próbára tesz az Ázsia Expressz, és nemcsak az ügyességüket, hanem az állóképességüket is igencsak igénybe vevő feladatokkal szembesülnek a játékosok. Till Attila és Stohl András egy csapatot alkotva vágtak neki a kalandnak, és a Fülöp-szigeteken olyan dolgokat tapasztaltak, amilyenekre még ők sem számítottak az Ázsia Expresszben. Bár mind a ketten rutinos műsorvezetők, és sok mindent láttak és éltek már át a munkáik során, azonban a forgatás helyszínén tapasztalható légkör, az ottani lakosok élethelyzete nagyon megviselte őket.

A mai adásban először kell a párosoknak szállást keresniük éjszakára, így belevetik magukat az ismeretlenbe: vadidegen helyszínen kell házakba kopogtatniuk, hátha fedél alatt hajthatják álomra a fejüket. Így tapasztalhatták meg a Fülöp-szigeteken lévő szegénységet, ami a műsorvezető-párost nagyon megviselte.

Én olyan fáradt vagyok, hogy veszélyes, hogy elsírom magam

– mondta Till Attila Stohl András felé fordulva.

„Ugyanez jutott eszembe, hogy elbőgném magam attól, hogy ezek az emberek milyenek. Az odaadás, a szeretet, mennyire természetes volt számukra a rossz életkörülményeik ellenére is.

De azért ne sírjál már, mert akkor én is sírok!” – válaszolta Stohl, miközben már Till Attila a könnyeivel küszködött.

Úgy terveztem, hogy ebben a műsorban sose sírok

– tette hozzá még elcsukló hangon Till Attila, aki már egy Instagram-videóban is beszélt arról, milyen mély és váratlan érzelmeket váltott ki belőlük az Ázsia Expressz.

„Lesz itt minden, sírás-rívás, nevetés, feszültség, veszekedés. Még én is sírtam. Háromszor, mondtam is a Nórinak, 20 éve ez az első műsor, amiben én elpityeredek” – fejtette ki korábban a műsorvezető, aki saját magán is meglepődött, hogy terveivel ellentétben nem tudott uralkodni magán, és húsz év után nem tudta visszatartani a könnyeit – írja az Origo.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!