Bulvár-celeb

2 órája

Tényleg terhes? Tisztázta a pletykákat Lékai-Kiss Ramóna

Lékai-Kiss Ramóna gyanús elszólása után azonnal megindultak a találgatások.

MW

Fotó: TV2

Lékai-Kiss Ramóna a hétvégén a Sztárban sztár All Stars döntőjében igencsak elérzékenyült Peter Srámek és Kasza Tibi közös produkciója alatt.

Lékai-Kiss Ramóna nem szégyellte, hogy el is sírta magát.

– Engem nagyon megsirattatok, ma én vagyok a bőgőmasina. Mondhatnám, hogy a hormonok miatt, de nem.

Ez abszolút Péternek és Tibinek köszönhető. Valami olyat teremtettetek ide a színpadra, ami a szívemig hatolt. Megteremtettétek azt a női–férfi hangulatot, ami lehengerlő. Megtörtént, aminek meg kellett, lágy volt, őszinte volt minden egyes hang – mondta a műsorvezető a döntőben.

Szavai azért is voltak gyanúsak, mert Lékai-Kiss Ramóna nemrégiben a Borsnak még arról beszélt, hogy mennyire élvezte, hogy a Hazatalálsz című sorozatban egy várandós karaktert alakíthatott. Lékai-Kiss Ramóna elmondta, hogy azonnal visszajöttek saját emlékei a terhességéről kisfiával, Noéval. Arra a kérdésre pedig, hogy tervben van-e egy újabb gyermek, annyit válaszolt: Erre mondják azt, hogy ember tervez, Isten végez.

A Bors a terhességi pletykákkal kapcsolatban megkereste Ramónát is, aki menedzserén keresztül tisztázta, hogy nincs szó nagy bejelentésről, a női hormonok mindig mozgolódnak.

Borítókép: illusztráció

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!