Krimi

2 órája

Beleevett az ételébe, ezért megkéselte ismerősét egy utazó vidámpark dolgozója

Börtönbüntetésre ítéltek egy férfit, aki késsel támadt egy munkatársára Miskolcon.

MW

A fotó illusztráció!

Forrás: Shutterstock

Fotó: Marcell Mizik

Három év és hat hónapra ítélt a Miskolci Törvényszék egy férfit, aki két éve késsel támadt egy ismerősére a borsodi vármegyeszékhelyen – írja az MTI  a törvényszék sajtóosztályának közleménye alapján. 

A tájékoztatás szerint a vádlott egy vidámparkot üzemeltető vállalkozásnál dolgozott együtt régi ismerősével, két éve júliusban az utazó vidámpark Miskolcon állomásozott. 

Éjszaka a vádlott ittas állapotban a park egyik kamionjának vezetőfülkéjében vacsorázott, a mellette ülő sértett pedig beleevett az ételébe. A kipattanó nézeteltérést az is tetézte, hogy korábban dohányt is elvett a vádlottól.

Vita alakult ki kettejük között, majd a vádlott egy késsel a sértett nyaka felé szúrt. Bár a férfi kezét felemelve elhárította a támadást, a kés hegye jobb felkarján szúrt sérülést okozott. A vádlott eztuán a sértett jobb csuklója felé suhintott a késsel. Amikor a férfi a jármű ajtaját kinyitva menekülni kezdett, támadója utána szúrt, és  csípőtájékon megsebezte. 

A bíróság a vádlottat életveszélyt okozó testi sértés kísérletében mondta ki bűnösnek. Az ítélet nem jogerős, a vádlott és védője fellebbeztek – írták a közleményben.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!