Ütközés

2024.08.07. 10:24

A váradlesi baleset részletei

Forrás:  Facebook/Info trafic jud. Bihor

Portálunkon is beszámoltunk arról az ütközésről, mely kedd délután történt a 79-es jelzésű országúton, Váradlesen (Leș). A rendőrség szerdai közleménye szerint a balesetet 14.52-kor jelentették be az 112-es hívószámon, egy személyautó és egy furgon ütközött össze. A rendőrség vizsgálata során kiderült, hogy egy 56 éves gyapjúi (Gepiu) férfi egy személyautóval haladt Nagyvárad irányából Nagyszalonta felé, s egyelőre ismeretlen körülmények miatt áttért az ellenkező menetirányú sávra, és ütközött egy szemből érkező furgonnal. A furgont szabályosan vezette egy 49 éves váradpósai (Păușa) férfi. A balesetben egy 2 és egy 4 éves gyermek megsérült, ők a személyautóban ültek, kórházba szállították őket. Az ügyben gondatlanságból elkövetett testi sértés miatt indult eljárás.

A baleset miatti helyszíni vizsgálat és a roncsok eltakarítása miatt az útszakaszt több órára teljesen lezárták, hatalmas dugó alakult ki, az autósor elérte a körülbelül három kilométert. Ennek következtében a reptérhez sem lehetett behajtani, így akik éppen oda igyekeztek, kénytelek voltak hamarabb kiszállni az oda tartó járművekből és gyalog megtenni az út egy részét.

 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!