DIICOT

2024.08.22. 15:03

Drogügyletek miatt kerültek előzetesbe

Forrás: DIICOT

BN-összeállítás

A Szervezett Bűnözés Elleni Csoport (BCCO) rendőrei és a Szervezett Bűnözés és Terrorizmus Elleni Igazgatóság (DIICOT) ügyészei befejezték a dokumentáció összeállítását három olyan személy ügyében, akiket azzal vádolnak, hogy különféle ügyleteket hajtottak végre kábítószerekkel kapcsolatosan. Egyiküket azzal is vádolják, hogy nagyon veszélyes drogokkal is kereskedett. A vád szerint 2024-ben a szóban forgó személyek Bihar és Szatmár megyében 2-CMC és 2MMC drogokat szereztek be, birtokoltak és adtak tovább fogyasztóknak. Egyiküket tetten is érték, amint több mint 200 gramm 2MMC kábítószert adott el. Ugyanebben az időszakban egyikük ellen kokainterjesztés miatt is vizsgálódtak. 

Öt házkutatást tartottak, több bizonyítékot is lefoglaltak. Augusztus 19-én és 20-án a váradi DIICOT ügyészei három személyt vettek 24 órás őrizetbe, majd kettejüket előzetesbe helyezték. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!