Incidens

2024.09.17. 14:21

Tettlegességhez vezetett a szabálytalankodás

Ököllel ütött meg egy gyalogost egy sofőr, miután az piros jelzésnél kelt át a zebrán. Mindez Nagyváradon, a Transilvaniei utcán történt.

Fotó: bihon.ro

ERDON-összeállítás

A 112-es segélyhívószámon értesítették a váradi rendőröket szeptember 16-án, hétfőn 13 óra körül arról, hogy a váradi Transilvaniei utcán egy gyalogátkelő közelében tettlegességig fajuló szóváltás történt egy autó sofőrje és egy gyalogos között, tájékoztatott Alina Fărcuța rendőrségi szóvivő. A helyszínre azonnal kiszálltak a rendőrök, és azonosították az érintetteket: a sofőrt, egy 20 éves váradi fiatalt és egy gyalogosként közlekedő 66 éves, szintén váradi férfit. A tájékoztatás szerint az idősebb férfi a piros jelzésen kelhetett át a zebrán, ezért a fiatal sofőr dudálni kezdett. Utóbbi ki is szállt az autóból és a gyanú szerint megütötte a gyalogost, aki állítólag maga is sértő megjegyzéseket tett egy, az autóban ülő személyre. A két férfit bekísérték kihallgatásra és nyomozást indítottak az eset pontos körülményeinek feltárásáért. A vizsgálat eredményétől függően rendelik el a jogi intézkedéseket.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!