Ütköztek

2 órája

Baleset történt az élesdi körgyűrűn, egy kisfiú súlyosan megsérült

Forrás: ISU

Erdon-összeállítás

Két személyautó, két felnőtt és két gyermek volt érintett egy péntek reggeli balesetben az élesdi körgyűrűn, közölte a Körösök Katasztrófavédelmi Felügyelőség (ISU) nem sokkal az ütközés után. A szerencsétlenséget 7.50 óra körül jelentették az 112-es sürgősségi hívószámon, a helyszínre három élesdi katonai tűzoltócsapat ment ki, többek között rohammentőkocsival, hozzájuk csatlakozott még egy csapat a Bihar Megyei Mentőszolgálattól egy speciális autóval. A helyszínen mind a négy személyt ellátták, majd kórházba szállították őket, időközben pedig a tűzoltók megtették a megfelelő tűzvédelmi intézkedéseket.

Forrás: ISU

Az egyik autóban egy édesanya ült hétéves fiával és tízéves lányával, a másik gépkocsiban egyedül utazott egy férfi. Dr. Hadrian Borcea, az UPU-SMURD vezetője elmondta: a hétéves gyermek koponyasérülést szenvedett, koponyán belüli vérömlennyel, az idegsebészeti osztályra utalták be. Édesanyja és lánytestvére könnyebben sérültek, az édesanya bent maradhat a fiával a kórházban. A másik autó vezetője szintén könnyebb sérüléseket szenvedett.

A baleset pontos körülményei még nem ismertek, az egyik gépkocsivezető valószínűleg nem adott elsőbbséget a másiknak. Az ügyben további vizsgálat zajlik.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában