Bűnözés

3 órája

Testi sértés és rendzavarás miatt kerültek bíróság elé

A rendőrség október 9-én elrendelte két nagyszalontai fiatalember – egy 18 és egy 23 éves – huszonnégy órás őrizetbe vételét testi sértés, csend- és vagy rendzavarás, valamint magánszféra megsértése miatt.

Illusztráció

BN-összeállítás

A vád szerint szeptember 14-ről 15-re virradóan egy 18 éves szintén nagyszalontai fiatalember egy kereskedelmi egység fürdőszobájának előszobájában tartózkodott, ahol egyébként nyilvános eseményt tartottak, és a két másik fiatal rátámadt. A 23 éves férfi egy 26 másodperces videófelvételt készített a megfélemlített 18 évesről, majd ezt megosztotta a közösségi médiában. Az áldozat 30-35 napos orvosi kezelésre szorul. A két támadónál házkutatást is tartottak, több mobiltelefont, ruhákat, késeket, és egyéb olyan dolgokat találtak, melyek bűncselekményekhez köthetők. Október 10-én mindkettejüket bíróság elé állították, az egyik vádlottat 30 napos előzetesre ítélték, a másikat pedig 60 napos bírósági felügyelet alá helyezték. Az ügyben további vizsgálat zajlik.


 

Fotó: Rendőrség

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!