Támogatott tartalom

2024.06.28. 16:22

A Hitocars fejlődése a szervezett munkamódszer, a professzionális szolgáltatások és az ügyfelek megbecsülésének eredménye!

A HITOCARS Kft. előremenetele a szervezett munkamódszernek, az általunk kínált szolgáltatásoknak és az ügyfeleink elismerésének köszönhető.

Készleten lévő gépkocsikból és rendelésre egyaránt kínálunk autókat.

Értékesítési képviselőinkkel és finanszírozási lehetőségeinkkel együtt segítünk önnek megszerezni a kívánt gépkocsit, partnereinken keresztül pedig azonosítjuk a legkedvezőbb finanszírozási és biztosítási megoldásokat.

Ugyanilyen fontos számunkra az ügyfeleink által igényelt termékek és szolgáltatások minősége, és hosszú távú céljaink között szerepel, hogy minden egyes ügyfél számára személyre szabott megoldásokat kínáljunk.

Fő célunk, hogy teljesítsük az ügyfeleink által támasztott összes igényt. Az általunk tanúsított komolyság és megbízhatóság több olyan ügyféllel való együttműködést eredményezett, akik elégedettek voltak szolgáltatásainkkal.

Új gépkocsit keres? Képzett csapatunk készen áll arra, hogy támogassa önt az autóvásárlási folyamat során.

Szeretné eladni régi autóját, hogy újat vehessen?

A Hitocars megoldásokat kínál!

Tanácsot adunk önnek az autója eladásához szükséges megfelelő ár kiválasztásában, és minden szükséges eszközt biztosítunk ahhoz, hogy az autó a lehető leggyorsabban eladásra kerüljön, anélkül, hogy önnek időt kellene fordítania a folyamatra.

Részletekért várjuk jelentkezését Nagyváradon, a Kolozsvári út 197. szám alatt, vagy a 0744-524-774-es telefonszámon.

https://hitocars.ro

https://www.facebook.com/hitocars

https://www.instagram.com/hitocarsoradea

https://www.youtube.com/@autoturismepremium-hitocars

https://www.tiktok.com/@hitocarsoradea

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában