Gyász

2024.07.12. 08:25

Gyászhírek, július 12.

Fotó: Illusztráció

„Akik lakoznak csendben valahol,/ Szomorúfűz akikre ráhajol,/ Akiknek sírján halvány mécs lobog,/ A gyötrődést azok már rég feledték:/ Mi sírva élünk, ők meg boldogok...” Szomorú szívvel emlékezem BUKVAI NAGY ÁGNESRE halálának 23. évfordulóján. Csendes álma fölött őrködjön a szeretet! Nyugodj békében! Tubi.

*

„Elbúcsúzom, de ott leszek, ahol a szél zúg, a nap nevet, elbúcsúzom, de itt marad belőlem néhány pillanat... Akkor is hallod a hangomat, hogyha fáj, hogyha nem szabad, mindig itt vagy, és ott leszek, ahol a szél zúg, a nap nevet...” Szeretettel emlékezünk BUKVAI NAGY ÁGNESRE halálának 23. évfordulóján. Emlékét örökké őrizzük: férje, leánya, veje, anyatársa, apatársa és unokái, Zsófia és Éva.

*

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki LAKATOS KATALINNAK és családjának, szeretett édesanyja elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. Az RMDSZ Bihar Megyei Szervezetének vezetősége és munkaközössége.

*

Úgy mentél el, mint a madár,/ Elköszönni már nem tudtál,/ Tied a csend, a nyugalom,/ Miénk a könny és fájdalom. Négy éve annak a szomorú napnak, amikor itt hagytál bennünket. Mély fájdalommal emlékezünk a szeretett férjre, nagytatára, sógorra, KIGYÓSI SÁNDORRA (Biharpüspöki). Boldogok voltunk, míg együtt lehettünk,/ Minden percet együtt tölthettünk./ Nélküled hideg, üres lett otthonunk,/ Nincs kivel megosztani örömünk, bánatunk./ Mikor itt voltál, minden szép volt s tiszta,/ De most sivár az élet, mert soha nem jössz vissza./ Hiányzol nagyon, de örökre a szívünkben maradsz. Nyugodj békében, drága lélek! Örökké emlékezik rád szerető feleséged, Erzsike, fiad, István, leányod, Andrea, menyed, Tünde, vejed, Sorin, drága két unokád, Dávid és Viktória, sógoraid és sógornőid családjukkal.

*

„Hogyha minden csillag csupa gyémánt volna,/ Minden tavaszi rügy legtisztább gyöngy volna:/ Kamatnak is kevés, nagyon kevés volna./ Hogyha minden folyó lelkemen átfolyna,/ S ezer hála-malom csak zsoltárt mormolna,/ Az én köszönetem így is kevés volna.” (Mécs László) Emlékezünk... 30 éve, hogy elveszítettük a szeretett édesapát, nagytatát, dédapát, CSÁKI SÁNDORT. Kedves mosolyát, bölcs szavait, szerető szívét soha nem feledjük. Özvegye, CSÁKI SÁNDORNÉ (szül. SZILÁGYI ETELKA), a drága édesanya, nagymama, dédmama kilencedik éve, hogy örökre megpihent. Ők már újra együtt vannak az idők végezetéig. Hiányuk pótolhatatlan, de emlékük örökké él bennünk. Nyugodjanak békében! Emlékük legyen áldott! Mindig kegyelettel gondol rájuk: lányuk, Ibolya, unokáik, János, Sándor és István családjaikkal.

*

Soha el nem múló szeretettel és hálával emlékezünk drága szüleinkre, KÖNYVES LAJOSRA, aki ma 25 éve és KÖNYVES ERZSÉBETRE (Fugyivásárhely), aki már 19 éve örökre megpihent. Emlékük legyen áldott, pihenésük csendes! Gyászolja őket két lányuk, vejük, unokáik és dédunokáik.

*

Fájó szívvel emlékezem a ma 16 éve elhunyt édesapámra, BALÁZS JÓZSEFRE (Hegyközszentmiklós–Biharszentjános). „Nem volt belőle több és most sem él, mivel a fán sem nő egyforma két levél. A nagy időn se lesz hozzá hasonló.” Lánya, Emi és családja.

*

Szívünkben örökké tartó szeretettel és mély fájdalommal emlékezünk a legdrágább feleségre, édesanyára, anyósra és nagymamára, PAPP TERIKÉRE (Biharpüspöki), akit két éve váratlanul veszítettünk el. Hiányát, szeretetét, örökké mosolygós arcát és drága lényét nem pótolja semmi sem! Kérjük a Jó Istent, őrködjön csendes álma felett! Szívünkben örökké élni fog. Soha nem feledjük. „Mert a mi országunk mennyekben van, honnét a megtartó Úr Jézus Krisztust is várjuk.” (Pál-Filippi 3:20) Fájó szívű, gyászoló családja.

*

Soha el nem múló szeretettel emlékezünk a drága édesanyára, anyósra, nagymamára, BALOGH EMMÁRA (élt 69 évet, Vajda) halálának 2. évfordulóján. Soha el nem múló szeretettel emlékezünk a drága édesapára, apósra, nagyapára, BALOGH ERNŐRE (élt 70 évet, Vajda) halálának első évfordulóján. Emléküket soha el nem feledjük. Emléküket szívükben őrzik: lányuk, vejük, unokáik, nászasszonyuk.

*

Öt éve már, hogy szólított az Úr, és te örökre elmentél. Hiányodat naponta érezzük, sóhajtva megkönnyezzük és imádkozunk, hogy végtelen szeretetünk sokáig őrizze emlékedet, drága szerettünk, SZABÓ KÁLMÁN. A Mindenható vigyázza örök álmodat! Emlékező családod.

*

Mély fájdalommal értesültünk BAJNOK KATALIN haláláról. Osztozunk a család gyászában, és szívből jövő részvétünket fejezzük ki ebben a nehéz időszakban! Nyugodjék békében! Emlékét örökre szívünkben őrizzük! Az Ilyés család.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában