Gyász

7 órája

Gyászhírek, október 24.

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett gyermek, férj és édesapa, CZENK FERENC JÓZSEF életének 63. évében rövid, de súlyos betegség után csendesen megpihent. Temetése október 26-án, szombaton 12 órakor a Steinberger kápolnából lesz. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük! Nyugodjon békében! Gyászoló családja!

*

„A jó lelkek csillagként élnek tovább.” Szomorú szívvel és mély fájdalommal szembesültünk KÓRÓDI JÓZSEF, szeretett kollégánk és barátunk elvesztésének hírével, aki 70 éves korában megpihent földi fáradozásaiból. A nagyváradi sportélet meghatározó alakját veszítettük el, felelősségtudata, szorgalma, segítőkészsége példaértékű mindannyiunk számára, teendőit mindig becsülettel és odaadással végezte. Szeretettel és hálával gondolunk önzetlen munkájára, a helyi sportolói közösség érdekeit szolgáló áldásos tevékenységére. Vigasztalódást kívánunk gyászoló szeretteinek! Emléke legyen áldott, nyugalma csendes! A Bihar megyei Sport- és Ifjúsági Igazgatóság munkaközössége.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában