Gyász

2024.07.22. 08:39

Gyászhírek, július 22.

Fájó szívvel emlékezünk szerettünkre, BALÁZSI JÓZSEFRE (Érsemjén) halálának második évfordulóján. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük. Emlékezik reá szerető családja.

*

Fájó szívvel, könnyes szemmel emlékezünk a szeretett férjre, édesapára, apósra, nagyapára, MAJOROS ISTVÁNRA, aki ma 2 éve hagyott itt bennünket. „Úgy mentél el, mint a madár,/ Elköszönni már nem tudtál./ Tiéd a csend és a nyugalom,/ Miénk a könny és a fájdalom." Nyugodj békében! Bánatos felesége, Kati, fia, Róbert, lánya, Melinda, menye, Mónika, veje, Csaba és unokái, Erik és Ádám. 

*

Fájó szívvel emlékezem egyetlen fiamra, DIENES SÁNDORRA (Kiskereki) halálának 6. évfordulóján. Hosszú útra mentél, mindenkitől távol,/ Én tudom egyedül, mennyire hiányzol./ Csak az idő múlik, feledni nem lehet,/ Szívemben örök a fájdalom és a szeretet! Drága emlékedet szívemben megőrzöm. Bánatos, özvegy édesanyád. 

*

Szavakkal nem lehet leírni azt a fájdalmat, amit a tisztelt, becsült és szeretett főnökünk, PÉTER SÁNDOR (PÖTYI) építőmérnök hirtelen és értelmetlen halála miatt érzünk. Egész életét a munkájának áldozta, mindig arra törekedett, hogy valami újat találjon ki a szakmában, ami sikerült is neki. Ezen életen át tartó, példátlan elhivatottsága és szorgalma előtt sokan fejet hajtanak és hálával teli szívvel gondolnak rá. Most már a mennyországban folytatja ezen tevékenységét, az angyalokkal kézen fogva. Nyugodj békében, drága főnökünk. Őszinte részvétünk a gyászoló családnak, lélekben veletek vagyunk. Az Aquapol cég volt és jelenlegi tagjai. 

*

Fájdalommal a szívünkben emlékezünk a drága gyermekre és testvérre, PONTOS GYULA LAJOSRA, aki ma 4 éve eltávozott közülünk. Gyászoló szülei és testvérei. 

*

Fájó szívvel búcsúzunk a szeretett sógortól, keresztapától és nagybácsitól, PÉTER SÁNDORTÓL (építészmérnök), aki hosszan tartó szenvedés után visszaadta lelkét Teremtőjének. Nyugodjon békében! Áldott emlékét szívünkben őrizzük. István, Anikó, keresztlánya, Csilla, unokahúga, Kati és családjaik.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki NAGY IRÉNNEK és családjának, a szeretett férj, apa és nagyapa elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. Brechner László és családja.

*

„Kirekesztem a zajos világot,/ A csend és nyugalom szigete vár./ Itt feledem sok kudarcom,/ Háborgó szívem is megnyugvást talál.” (Wass Albert) SZILÁGYI ERZSÉBET, VIDICAN MARIUS DORIN, FLORICA JECAN, BORSI IRÉN GYÖNGYIKE, BORUZS GYULA, SZABÓ ILONA, FAZAKAS ÉVA, MINZ MARIA DOMNICA, IRINYI RÓZA, BLEJAN CAROL, DANI ILEANA, MOLDOVAN MELANIA FLORICA FELICIA, COVACIU IOAN, NEGRUȚ FLOARE, ÉLIÁS JÓZSEF, BAKAI MÁRTON, PÉTER SÁNDOR BÉLA, ILEA LUCREȚIA, PAVEL NICOLAE, POPESCU VICTORIA, IVÁN JÓZSEF, NAGY LÁSZLÓ GÉZA, DÖRNER FERENCZ, CSÖRSZ LÁSZLÓ, NAGY SÁNDOR, VIDA IULIANA, CATANA CONSTANTIN, TOMA CONSTANTIN. Őszinte részvétünk a gyászoló családoknak! Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul  Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Mély fajdalommal búcsúzunk a szeretett édesapától, IVÁN JÓZSEFTŐL, aki életének 67. évében hirtelen elhunyt. Temetése kedden, július 23-án, déli 12 órától a Steinberger kápolnából. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Búcsúzik fia, Zsolt és lánya, Tünde.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett férj, édesapa, nagyapa, Dr. NAGY LÁSZLÓ (fogorvos) életének 85. évében hirtelen elhunyt. Temetése kedden, július 23-án 11 órakor a Steinberger kápolnából. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük. Gyászoló családja.

*

Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy a drága édesapa, após, nagytata és sógor, CSÖRSZ LÁSZLÓ (élt 75 évet) rövid szenvedés után, hirtelen elhunyt. Temetése július 24-én, szerdán 15 órától lesz a Steinberger kápolnából. Drága szüleim, most már megünnepelhetitek az elmaradt 50. házassági évfordulótokat! Nyugodjatok együtt, békében! Búcsúzik tőled: bánatos lányod, Ibike, vejed, Csabi és imádott unokád, Noémi.

*

Szomorú szívvel búcsúzom öcsém apósától, CSÖRSZ LASZLÓTÓL, aki rövid szenvedés után, hirtelen elhunyt. Nyugodj békében, LACI! Pete Annamária.

*

Fájó szívvel búcsúzom apatársamtól, CSÖRSZ LÁSZLÓTÓL, akit hirtelen ragadott el közülünk a kegyetlen halál. Isten nyugtasson! Sztankovits Jani.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában