Gyász

2024.07.23. 08:18

Gyászhírek, július 23.

Megtört szívvel tudatjuk, hogy a szeretett testvér és nagybácsi, ÉLIÁS JÓZSEF életének 84. évében elhunyt. Temetése július 26-án 15 órától lesz a Steinberger kápolnából. A gyászoló család.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki a Péter családnak, PÉTER SÁNDOR építészmérnök elhunyta fölött érzett gyászukban. Varga Gábor és családja.

*

„Az idő múlik, de az emlékek megmaradnak. Emlékezünk rád és örökké szívünkben tartunk.” Mély fájdalommal emlékezünk COSTIN KATALINRA halálának 3. évfordulója alkalmából. Szerető családja.

*

Mély megrendüléssel vettük tudomásul NAGY SÁNDOR barátunk elhunytát. Őszinte részvétünket fejezzük ki a NAGY családnak ebben a nehéz időszakban. A Bundik család.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki SZTANKOVITS IBIKÉNEK és családjának a szeretett édesapa, após és nagyapa elvesztése miatt érzett mély fájdalmukban. Sógornője, Magdi és családja.

*

Fájó szívvel és szomorúsággal emlékezünk a szeretett férjre, sógorra és nagybácsira, BALOGH BÉLÁRA halálának 4. évfordulóján. Feledni őt nem tudjuk. Emlékét megőrizzük. Nyugodjon békében! Bánatos családja.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett apa, nagyapa, sógor, LORENCZ MÁTYÁS (a Mioriţa volt műszerész mestere) életének 76. évében elhunyt családja körében Magyarországon, Zala megyében. Nyugodjon békében! Gyászolja felesége, Vera, lánya, Baba, fia, unokái, sógorai, családjaikkal.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában