Forgalomkorlátozás

2024.07.16. 15:05

Munkálatok miatt lezárják a Kert utca egy szakaszát

Fotó: Alexandru Nițescu

BN-összeállítás

A Nagyváradi Polgármesteri Hivatal közlekedési szakbizottsága július 15-i, hétfői gyűlésén úgy döntött, hogy közműcserék miatt július 17-től, szerdától egészen a tanév kezdetéig lezárják a forgalom elől a Kert (Avram Iancu) utcának a Kapucinus (Traian Moşoiu) utca és Rhédey kert közti szakaszát. A kivitelező Avril cég kérte ezt, és a munkálatok két ütemben zajlanak: a Kapucinus utcával való kereszteződéstől a Szacsvay (Cuza Vodă) utcával való kereszteződésig (ahová átirányítják a forgalmat), valamint a Kogălniceanu utcával való kereszteződéstől (ahová szintén átirányítják a forgalmat) a Rhédey kertig. A munkálatok végén újraaszfaltozzák majd a Kert utcát. 

Módosított útvonalon

A Kert utcán végzendő munkálatok miatt július 17-től a 12-es, 14-es és 30-as autóbuszok módosított útvonalon közlekednek. A 12-es busz a váradszőllősi Kaufland irányába a Szent László tértől kezdődően a következő útvonalon halad: ortodox zsinagóga II. – Horea u. – a továbbiakban az útvonal változatlan. A Szent László tér irányába az útvonal változatlan marad.

A 14-es vonalon a baptista templom irányába az autóbusz a következő útvonalon halad: Körösvidéki Múzeum – ortodox zsinagóga – Nagyvásártér (December 1. park) – a továbbiakban az útvonal változatlan marad. A Holdas templom melletti megálló nem üzemel. A 14-es busz a Rulikowski temető irányába az Aradi út – Vitéz úti (Decebal) buszállomás – Gazdasági Líceum – Körösvidéki Múzeum – a továbbiakban az útvonal változatlan marad. A történelmi városközpont 1-es és 2-es jelzésű, valamint a Szent László (Unirii) tér 2-es számú buszmegállóiban nem áll meg a jármű. A 30-as vonalon közlekedő autóbusz a Dacia Zig-Zag fele a következő útvonalon halad a Körösvidéki Múzeumtól kezdődően: Körösvidéki Múzeum – ortodox zsinagóga – Nagyvásártér (December 1. park) – a továbbiakban az útvonal változatlan. A Holdas templom melletti megállóban nem áll meg a busz.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában