Gyász

2024.08.26. 08:24

Gyászhírek, augusztus 26.

Ha megállíthatnám az időt, megtenném. Megállítanám az időt, hogy megöleljek bizonyos embereket, a szülőket. Megtenném egyszer, kétszer, ezerszer... Sajnos az időnek csak egy jelentése van, mindig előre. Nyugodjatok békében, kedves szüleim, NAGY ELISABETA és FERENCZ. Mindig a szívemben maradtok. Liliana Lobonţiu.

*

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett férjre, apára, apósra, nagyapára és dédnagyapára, ID. GALACZI KÁROLYRA (1949.04.21.–2001.08.25.), a drága gyermekekre, testvérekre és nagybácsikra, GALACZI LEVENTÉRE (1978.05.31.–2002.01.24.) GALACZI ZSOLTRA (1980.05.06.–2002.01.21.) és a drága gyermekre, testvérre, apára, apósra, nagybácsira és nagyapára, IFJ. GALACZI KÁROLYRA (1974.11.12.–2014.08.18.). A temető kapuja szélesre van tárva, útjait naponta sok-sok ember járja. Van, aki virágot, mécsest visz kezében, s olyan is, ki bánatot szomorú szívében. Sok éve már, hogy ezt az utat járjuk, megnyugvást lelkünkben még ma sem találunk. Sírjaitok előtt állunk, talán ti is látjátok, körülöttetek van szerető családotok. Még fáj, s talán örökre úgy marad, de mindig velünk lesztek, az idő bárhogy is halad. Örökké bánatos családotok.

*
„Nem múlnak el ők, kik szívünkben élnek,/ Hiába szállnak árnyak, álmok, évek.” (Juhász Gyula) Fájó szívvel emlékezünk szerettünkre, BORDÁS MIHÁLYRA (tanár, Székelyhíd) halálának 15. évfordulóján. Bánatos családja.

*

„Megpihent szíved, szemed álomba/ merült. Felszállt a lelked, angyalok/ közé került. Nappal angyalként jössz/ hozzánk, éjjel csillagként ragyogsz,/ igaz, nem látunk, de tudjuk,/ fentről ránk mosolyogsz.” Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy drága szerettünk, LUKÁCS IRMA (élt 77 évet, Biharfélegyháza) küzdelmes betegség után feladta a harcot, lelke visszatért teremtő Urához. Temetése ma, augusztus 26-án 14 órakor lesz a biharfélegyházi kápolnából. Búcsúznak tőle szeretett gyermekei, Sarolta, Sándor és családjaik.

*

Mély szomorúsággal és fájdalommal a szívünkben válunk el szeretett szüleinktől: TALIAN MAGDALENA, aki augusztus 20-án 87 évesen távozott közülünk, és TALIAN GHEORGHE, aki augusztus 25-én, 95 évesen távozott közülünk. Könnyes szemmel válunk el tőlük, de emlékeinkben örökké élni fognak. Utolsó útjukra augusztus 27-én 14 órakor kísérjük őket Mezőkovácsházán, Magyarországon. Nyugodjanak békében! Lányuk, Lídia, vejük, Laci, unokájuk, Simona és dédunokájuk, Jessica. 

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki drága menyünknek, sógornőnknek, nagynéninknek, LÍDIÁNAK és fiunknak, sógorunknak, nagybácsinknak, LÁSZLÓNAK, szeretett szülei és anyósa, apósa elvesztése miatti mély fájdalmukban. Nyugodjanak békében! A Bungó és a Pop család.

*

„Hallgass, Uram, imádságomra, és figyelj könyörgő szavamra! A nyomorúság idején hozzád kiáltok, mert te meghallgatsz engem.” (Zsolt 86,6-7) Őszinte részvétünk! Erőt és vigasztalódást kívánunk  drága szerettük elvesztése miatt érzett fájdalmukban! BLEJAN MARIA, BÓDIS CSABA LÁSZLÓ, BÓNÉ IRMA , PAPP PIROSKA, KOVÁCS ELISABETA, ALBIRT ÉVA, POPOVICIU MARIA, TUDOR MARIA, GHEȚE IOAN, MEDVES MARIA-ELISABETA, BOCSE ANTONIA NICOLE, MIKLÓS ILEANA, BRATA CORNELIA, ZSURKA ETELKA, BUUDA-DINDELEGAN VALERIU-NICOLAE, POP ANA, CREȚ ANA. Köszönjük, hogy megtiszteltek bizalmukkal, és vállalkozásunk által biztosított szolgáltatásainkkal segítségükre lehettünk! Gyászukban osztozva, őszinte tisztelettel: MAVRODOGLU ILDIKÓ, „Út végén” Non-stop Temetkezési Vállalat/ Servicii Funerare Non-stop „La Capătul Drumului” Srl. Tel.:  0259/410-770, 0722-155-655, 0766-520-046. Weboldal: www.lacapatuldrumului.ro

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában