Urban Playfield

2024.08.19. 14:51

Sportkaraván Nagyváradon

BN-összeállítás

Nagyváradra is elérkezik az Urban Playfield városi sportfesztivál. Augusztus 24-én és 25-én a váradi várban lehet majd többféle sportot – röplabdát, teniszt, asztaliteniszt, labdarúgást, kosárlabdát, tollaslabdát – űzni, de olyan, nálunk kevésbé elterjedt sportokat is ki lehet majd próbálni, mint a sziklamászás, a lábbiliárd, a spikeball. Aki pedig nem a testét, hanem az elméjét akarja „megmozgatni”, az sakkozhat majd. A helyszínen relaxációs zónát is kialakítanak, ételt és italt lehet majd kapni, illetve különböző versenyeket is szerveznek majd. „A belépés ingyenes, a szórakozás garantált” – áll a szervezők közleményében. A sportfesztivál 24-én és 25-én is délelőtt tíz órakor kezdődik és este kilenc óráig tart.

Idén a városi sportkaraván Nagyvárad mellett Temesvárra, Brassóba, Jászvásárra és Kolozsvárra is eljut. „Az Urban Playfield-karaván azért indul útnak, hogy az embereket és a játékot újra összekösse az országban, abban a reményben, hogy az idősebb és fiatalabb generációkat arra neveli, hogy bárhol és bármikor vegyék komolyan a játékot, akár a háztömb mögött vagy a városközpontban” – olvasható a szervezők honlapján.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában