Művészet

2024.08.29. 09:17

Szabadtéri kiállítás a Szent László téren

Fotó: Vilmányi Cristian

Hamarosan új fotókiállítás díszíti a nagyváradi Szent László teret, ezúttal egy egyéni tárlatot lehet megtekinteni. Vilmányi Cristian kiállítását szeptember 3-án, kedd délután 18 órakor nyitják meg, a tárlatot a Varadinum Fotóklub szervezi. 

Vilmáyi Cristian 2016-ban vásárolta meg az első fényképezőgépét, egy Nikon D7200 típusút, akkoriban kezdett el komolyan foglalkozni a fotózással. ,,Először keresztelőkön fotóztam, így jöttem rá arra, hogy eseményfotós szeretnék lenni. Számomra nagy boldogságot jelent azt látni, hogy a klienseim elégedettek. Az események mellett érdekel az utcai fotózás is, ami más, mint például a lagzifotózás, de nagyon sokat segít a fejlődésben. Az esküvői fotózás egyébként nagyon komplex, beletartozik a portréfotózás, a fotóriporterség, van benne egy kis utcai fotózás és tájfotózás is, mindez egy nap alatt, ami érdekes és kihívás is számomra” – vélekedik a Vilmányi Cristian fotóművész. 

Fotó: Vilmányi Cristian

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában