Panasz

2024.08.15. 18:44

Többórás késés a nagyváradi repülőtéren

Illusztráció

Fotó: Alexandru Nițescu

P. Nagy Noémi

A nyár a szabadságok és a vakációzások ideje. Azt gondolhatnánk, hogy ilyenkor semmi sem szegheti kedvünket, és nincs ami akadályokat gördítsen a már régen tervezett nyaralás elé. A repülővel utazók azonban hamar kijózanodhatnak a szabadság okozta mámorból, amikor a reptérre érve a kijelzőről a járatuk késését olvassák le. Így járt egyik olvasónk is, aki augusztus 15-én délelőtt 11.05 órakor kellett volna elinduljon a Bees Airline légitársaság Nagyvárad–Antalya útvonalon indított repülőgépén. Az utasfelvételt (check in) követően a kijelzőn az első alkalommal 120 perc késést írtak ki, a második alkalommal 235 percet, míg utoljára már 535 percet. „A repülőtéren délben szendvicset és egy félliteres ásványvizet kaptunk. Szerencsére beengedik a rendelt ételt, ha már az innivalót innen kell megvennünk horroráron” – részletezte a körülményeket olvasónk, hozzátéve, hogy panaszukat regisztrálták az Airhelp oldalán is.

Fotó: BN-olvasó

A váradi reptéren reggel óta várakozó mintegy ötven utasnak azt mondták, hogy technikai okok miatt nem indulhatott el a gép, és egy másik viszi őket 20.50 órai indulással. A helyszínen az is elhangzott, hogy a légitársaság által üzemeltetett járat múlt csütörtökön is késett, akkor a 11 órás indulás helyett másnap hajnali 4 órakor szállt fel végül a gép. Olvasónk elmondta, hogy az utasfelvétel miatt már reggel 9 órakor a reptéren voltak, így a repülő 20.50 órai indulásáig 12 órát töltöttek a váróteremben.
A Bees Airline idén tavasztól működtet járatokat Romániában. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában