Munkálatok

2024.08.23. 12:44

További autóbuszok útvonala változik meg

Forrás: Ebihoreanul

Azért, hogy a váradi Vitéz/Decebal út és a Körös/Tudor Vladimirescu utcák kereszteződésében optimális körülmények között folytatódhassanak az aluljáró-építési munkálatok, augusztus 24–29. között, szombattól csütörtökig ideiglenesen megváltoztatják a 19-es és a T9-es buszok útvonalát.
A 19-es busz az Era-bevásárlóközpont felé: Dacia Zig-Zag – Corneliu Coposu – Olaszi park – Téglavető/Dacia út – Decebal piac – Splaiul Crişanei – Oneştilor 76. szám – Oneştilor 56. szám – Nicolae Bolcaş – Pece-híd – Dedeman – Era Shopping. Visszafelé a busz változatlan útvonalon halad.
A T9-es busz útvonala a nagypiac felé: Dacia – Decebal piac – Splaiul Crişanei - Oneştilor 76. szám – Oneştilor 44. szám – Aradi út (Kalóztanya) – Beöthy Ödön/Iuliu Maniu utca (történelmi központ 1 és 2 megállók) – Holdas templom – Nagyvásártér (toronytömbház) – nagypiac. Visszafelé a busz változatlan útvonalon halad.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában