Job Expo

2024.09.11. 08:00

A FinProm 30 állásajánlattal lesz jelen a Nagyvárad Job Expón

A jövő hónap elején lesz megtartva az idei év második állásbörzéje az Era Parkban.

Az állásbörze őszi kiadására az állást keresőket vagy változásra vágyókat, valamint a személyzetet kereső vállalatokat várják. Az eseményre október 4-én 10 és 18 óra között kerül sor az Era Park rendezvénytermében (a Numero Uno üzlet mellett).
A FinProm cég ebben a kiadásban is részt vesz 30 adatfeldolgozói álláshellyel, amelyhez az érdeklődőknek középfokú végzettséggel kell rendelkezniük. A társaság által kínált előnyök: teljesítménybónuszok, magánegészségügyi kártya, utazási költségtérítés a város területén és speciális képzések.

 

FinProm

Az olaszországi Moltiply holding tagjaként a FinProm outsourcing-szolgáltatásokat nyújt bankok és pénzintézetek részére Olaszország és más európai államok területén. A társaság az online pénzügyi-banki szolgáltatások ágazatában tevékenykedik, a jelzáloghitelek, személyi kölcsönök, élet-, lakás-, autó- és motorkerékpár-biztosítások területét is lefedve, valamint online ár-összehasonlítást végez több mint 2700 üzletben eladott termékek esetében.
Az ügyfelek aktáinak feldolgozására digitalizált dokumentációs rendszert alkalmaznak: az elektronikus formában beérkezett dokumentumokat felismerik, minősítik és elemzik, a közléseket és a kapcsolódó információkat beillesztik az adatbázisba.

„Társaságunk 17 éves romániai tapasztalattal és több mint 600 aradi és nagyváradi munkatárssal folyamatosan fejlődik, és új munkatársakat keres”, közölték a FinProm képviselői.

Az eseményt az Inform Media Press Kft. szervezi, amely a Bihari Napló és a Jurnal Bihorean napilapok, valamint az Erdon.ro és a Bihon.ro híroldalak kiadója.
Az állásbörze résztvevői a napilapokban, a közösségi oldalakon és az Inform Media által működtetett weboldalakon keresztül is megjelenhetnek a médiában.
A regisztrációval kapcsolatos információkat a kiállítók a következő elérhetőségeken kaphatnak – telefon: 0728.116.455 vagy e-mail: andrada.buhas@informmedia.ro.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában