Munkahelyek

2024.09.26. 15:42

A Metro és az APD Group is munkavállalókat toboroz a Nagyvárad Job Expón

A Nagyvárad Job Expo állásbörze 2024. október 4-én 10 és 18 óra között lesz megtartva az Era Park rendezvénytermében (a Numero Uno üzlet mellett). Az eseményen részt vevő 21 munkáltató több mint 430 állást kínál majd.

BN-összeállítás

A Metro Romania és az APD Group szintén számos ajánlattal lesz jelen az állásbörze őszi kiadásán.

Metro România

„A Metro áruház lehet a tökéletes munkahely a jelentkező számára. Bármelyik feladatot is választja, biztosíthatjuk arról, hogy a hozzájárulása nélkülözhetetlen vásárlóink kitűnő kiszolgálásához, áruházunk zökkenőmentes működéséhez. Csapatunk 4000 független üzleti szereplőből áll. A független vállalkozásokat és a LaDoiPași hálózatot 30 saját üzletünkkel támogatjuk, változatos többcsatornás megoldásokkal és az élelmiszeripari viszonteladói ügyfelekkel fenntartott erős, hosszú távú kapcsolatokkal. 1996 óta építünk sikeres karriereket, és a Legjobb munkáltató minősítésünk bizonyítja, hogy folyamatosan fejlesztjük a munkakörnyezetet és a szakmai fejlődési lehetőségeket, nemzetközi szinten is. Mindig vidámak vagyunk, készen arra, hogy együtt legyőzzünk minden kihívást! Repesve várjuk, hogy találkozzunk Önnel, és egyeztessünk arról, hogyan tudunk együtt fejlődni!” – hangsúlyozzák a Metro képviselői.

 

A Metro România különböző munkalehetőségekkel lesz jelen a Nagyvárad Job Expón: kereskedelmi dolgozó pénztárosi feladatokkal (10 hely), karbantartási és javítási operátor (1), értékesítési ügynök – középfokú végzettséggel rendelkező jelöltek számára (1) és kereskedelmi menedzser – felsőfokú végzettségűek számára (1).

A Metro alkalmazottja étkezési utalványokat, teljesítménybónuszokat, ünnepnapokon és különböző alkalmakkor (karácsony, húsvét, június 1.) járó bónuszokat, magán-egészségbiztosítást, sport- és egészségügyi előfizetési kedvezményeket, az első év után pedig üdülési bónuszokat, különböző alkalmakkor járó további szabadnapokat és hűségbónuszokat kap.

APD Group

A 2019-ben alapított APD Group több hollandiai és németországi céggel való korábbi együttműködés eredménye. 

 

„Az APD Group erőssége abban rejlik, hogy pragmatikus és nagy hatású megközelítéseket vezet be minden mérnöki projektbe, amelyben részt veszünk, a gyártó- és tesztberendezések fejlesztésétől kezdve az autonóm mobil platformok fejlesztéséig és telepítéséig. Hollandiai partnereinkkel együtt sikeresen kezeltük és teljesítettük a projekteket. Bízunk abban a csapatban, amelyet a jövőkép és a megvalósítások érdekében létrehoztunk. Célunk, hogy értelmes, hosszú távú partnerségeket alakítsunk ki hasonló vállalatokkal, amelyek a legnagyobb kihívást jelentő technológiai és élvonalbeli projekteket viszik tovább” – nyilatkozták a vállalat képviselői.

Az APD Groupnál öt pozíció áll rendelkezésre: projektmérnök, autóipari mérnök, értékesítési asszisztens, értékesítési ügynök és applikátor.  

A vállalat kellemes, fejlődésorientált munkakörnyezetet, hétfőtől péntekig tartó rugalmas, hibrid munkavégzést, fix fizetéssel járó szerződést és munkahelyi képzést kínál.

 

Nagyvárad Job Expo: 2024 őszi kiadás

A Nagyvárad Job Expo őszi kiadására mostanáig 21 munkáltató és egy szakképző iskola iratkozott fel: APD Group, Premagro, FinProm, Sogefi Suspensions Eastern Europe, nagyváradi Henri Coandă Posztliceális Iskola, Vernicolor, Faist Mekatronic, Golde Oradea, Comau, STIHL, Metro Cash&Carry, Bene Internațional, EBM Papst, PGS Sofa &CO, Hyper Line Consult, Gruber Logistics, Microdeco RO, Prohuman, European Food International, Olimp Impex, Salesianer és H.Essers. 

Az eseményt az Inform Media Press Kft. szervezi, amely a Bihari Napló és a Jurnal Bihorean napilapok, valamint az Erdon.ro és a Bihon.ro híroldalak kiadója. Intézményi partner a Bihar Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség (AJOFM). 

Az állásbörze résztvevői a napilapokban, a közösségi oldalakon és az Inform Media által működtetett weboldalakon keresztül is megjelenhetnek a médiában.

A kiállítók a következő elérhetőségeken kaphatnak információkat a regisztrációval kapcsolatosan – telefon: 0728-116-455 vagy e-mail: andrada.buhas@informmedia.ro.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában