Ünnepség

2024.09.04. 16:52

Az aranylakodalmas párokat ünnepelték Nagyváradon

Forrás: PMO

BN-összeállítás

Harmincegy házaspárt köszöntöttek szerdán aranylakodalmuk alkalmából a nagyváradi városházán. Az ötvenéves házassági évfordulójukat ünneplő pároknak Antonia Nica, Nagyvárad alpolgármestere gratulált. „Ma önök a mi kedves vendégeink, és megtiszteltetés számunkra, hogy önökkel együtt ünnepelhetjük 50 éves házassági évfordulójukat, fél évszázadot, amelyet együtt éltek át jóban-rosszban, hullámvölgyeken és hullámhegyeken, félelmekkel és reménnyel telve. Csodáljuk azokat a rejtelmeket és bölcsességet, amelyek segítségével ilyen hosszú és boldog házasságot tudtak építeni. Nem véletlenül mondják, hogy a boldog házasság két jó ember megbocsátó egyesülése” – idézi a polgármesteri hivatal Antonia Nica szavait, melyeket az ünnepeltekhez intézett. Az esemény a házaspárok és családtagjaik, rokonaik jelenlétében zajlott a városháza nagytermében, minden ünnepelt pár oklevelet, virágcsokrot és ezer lejes jutalmat kapott.

A közlemény emlékeztet arra, hogy az anyakönyvi hivatal továbbra is várja az aranylakodalmas házaspárok jelentkezését a városháza épületében, a 12-es irodában. Bővebb információk a 0259/408-824-es telefonszámon.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában