Job Expo

3 órája

Az EBM Papst több szabad munkahellyel lesz jelen a Nagyvárad Job Expón

A Bihar megyei álláskeresőket várják az őszi állásbörzén, amely október 4-én 10 és 18 óra között lesz megtartva az Era Park rendezvénytermében (a Numero Uno üzlet mellett).

ERDON-összeállítás

Az idei második állásbörzén az EBM Papst 54 álláslehetőséggel lesz jelen, amelyek felsőfokú és középfokú végzettséggel rendelkezőknek szólnak. A társaságnak a következőkre van szüksége: IBM tervezési analitikus (1 hely), fenntarthatósági szakértő (2), vezető tesztmérnök (1), beszerzési ügynök (3), szoftvermérnök (1), termelési operátor (40), gyártástechnikus (3) és targoncakezelő (3).

EBM Papst

Az EBM Papst csoport egy családi tulajdonban lévő vállalat, amelynek székhelye a németországi Mulfingenben található, és amely világszerte vezető szerepet tölt be a ventilátorok és villanymotorok gyártásában. Az EBM Papst több mint 20.000 termékével személyre szabott, energiatakarékos és intelligens termékeket kínál szinte minden ventilátor-technológiához és motorrendszerhez.
„2017 decemberében kezdtük meg tevékenységünket Nagyváradon, az EBM Papst csoport részeként, egy 17 alkalmazottból álló kis csapattal. A megalakulás óta jelentős növekedést tapasztaltunk, 2018 decemberében 140 alkalmazottal sikerült befejeznünk az évet, jelenleg 446 személynek biztosítunk munkahelyet. Nagyváradi beruházásaink összértéke eléri a 25 millió eurót. Családi vállalkozásként hosszú távú stratégiával és többéves beruházási fejlesztési tervvel rendelkezünk, amelyet eddig sikerült megvalósítanunk. A nagyváradi cég 2017. novemberi megalapítása óta minden évben bővítettük telephelyeinket és saját termelési kapacitásainkat. Kevesebb mint öt év alatt közel 65 millió eurós forgalmat értünk el. Stabil munkahelyeket biztosítunk tiszta és biztonságos munkakörnyezetben. Munkaviszonyaink a tiszteleten, a csapatmunkán, a kollegialitáson és a kölcsönös segítségnyújtáson alapulnak. Nem vagyunk tökéletesek, de igyekszünk a lehető legjobban végezni munkánkat” – közölték a vállalat képviselői.

Nagyvárad Job Expo: 2024 őszi kiadás

A Nagyvárad Job Expo őszi kiadására mostanáig 18 munkáltató és egy szakképző iskola iratkozott fel: APD Group, Premagro, FinProm, Sogefi Suspensions Eastern Europe, nagyváradi Henri Coandă Posztliceális Iskola, Vernicolor, Faist Mekatronic, Golde Oradea, Comau, STIHL, Metro Cash&Carry, Bene Internațional, EBM Papst, PGS Sofa &CO, Hyper Line Consult, Gruber Logistics, Microdeco RO, Prohuman és European Food International.
Az eseményt az Inform Media Press Kft. szervezi, amely a Bihari Napló és a Jurnal Bihorean napilapok, valamint az Erdon.ro és a Bihon.ro híroldalak kiadója. Intézményi partner a Bihar Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség (AJOFM).
Az állásbörze résztvevői a napilapokban, a közösségi oldalakon és az Inform Media által működtetett weboldalakon keresztül is megjelenhetnek a médiában.
A kiállítók a következő elérhetőségeken kaphatnak információkat a regisztrációval kapcsolatosan – telefon: 0728-116-455 vagy e-mail: andrada.buhas@informmedia.ro.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában