Légitársaság

4 órája

Októberben indulnak a londoni járatok Nagyváradról

Illusztráció

Forrás: Facebook/HiSky

ERDON-összeállítás

A HiSky légitársaságnak a helyi hatóságok támogatásával megvalósuló járatai október 14-én indulnak a váradi reptérről Bukarest felé, míg október 15-én száll fel az első menetrend szerinti gép a Nagyvárad–London (Stansted) útvonalon. A főváros felé hétfőtől vasárnapig indulnak járatok a Tarom gépei mellett, egyes napokon reggel, más napokon délután. A jegyek árai 39,99 eurótól kezdődnek. A minimálárban csak egy 40x30x20 centiméteres kézipoggyász van benne, egyéb csomagok esetén jelentősen megnőnek a költségek.
Egy nappal később indulnak el a londoni járatok is, ezek kedden, csütörtökön és vasárnap üzemelnek, és átszállás nélkül lehet majd eljutni a Stansted repülőtérre, ami körülbelül 60 kilométerre található Anglia fővárosától. Egy oda-vissza út október 15–22. között kis kézipoggyásszal 100 euróba, két kézipoggyásszal (az egyik 40x30x20, a másik 50x40x25 centiméteres) 260 euróba, míg egy kézipoggyásszal és egy feladott bőrönddel 360 euróba kerül.
A HiSky foglalási felületén a nagyváradiaknak lehetőségük van egyetlen jegy megvásárlásával más nemzetközi célpontokra is utazni, bukaresti átszállással. Ezek a célállomások: New York, Dublin, Frankfurt, Brüsszel, Tel Aviv, Barcelona, ​​​​Malaga, Párizs és Kisinyov.
Az Air Oradeával (a Nagyváradi Polgármesteri Hivatal és a Bihar Megyei Tanács által alapított légitársaság) kötött szerződés alapján a HiSky öt évig üzemel a váradi repülőtérről. A felsorolt járatok, valamint egyes nyaralóhelyekre irányuló charterjáratok lebonyolításához a HiSky összesen 750.000 eurós támogatást kap a helyi hatóságoktól.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában