Figyelem!

2024.09.03. 18:09

Teljesen lezárják a Vitéz utat

Fotó: Alexandru Nițescu

ERDON-összeállítás

Szerdán, szeptember 4-én egy napra teljesen lezárják a forgalom előtt a nagyváradi Vitéz (Decebal) utat a Decebal híd és a Körös (Tudor Vladimirescu) utca közötti szakaszon. A korlátozás 7–21 óra között lesz érvényben, és ezalatt a kihelyezett útjelző táblák fogják útba igazítani az autósokat a környéken.
A lezárás miatt a környéken közlekedő 19-es és T9-es autóbuszok útvonalai is megváltoznak az említett napon. A 19-es busz az ERA bevásárlóközpont irányába a következő útvonalon halad: Dacia Zig-Zag – Corneliu Coposu – Oloszi park – Téglavető/Dacia út – Decebal piac – Splaiul Crişanei – Oneştilor 76. szám – Oneştilor 56. szám – Nicolae Bolcaş – Pece-híd – Dedeman – Era Shopping. A busz visszafelé a megszokott útvonalon közlekedik.
A T9-es busz a nagypiac felé a következő útvonalon halad: Téglavető/Dacia út – Decebal piac – Splaiul Crişanei – Oneştilor 76. szám – Oneştilor 44. szám – Aradi út (Casa Piraţilor) – Beöthy Ödön/Iuliu Maniu utca (történelmi városközpont 1 és 2 megállókkal) – Holdas templom – Nagyvásártér (toronytömbház) – nagypiac; az Olaszi park felé változatlanul közlekednek a T9-es buszok.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában