Támogatott tartalom

2 órája

A Clinica Nevis-ben az OKTÓBER egy csodálatos meglepetéssel vár: három különleges csomag, amely azt üzeni: Viszlát a térdfájdalomnak! Viszlát vizeletinkontinencia! Viszlát hátfájás!

Miért válaszd a kezelésünket?
Kompatibilis a fém implantátumokkal és protézisekkel, így nem kell aggódnod!
Csökkenti a gyulladást és a fájdalmat szinte varázsütésre!
Segít visszanyerni a mozgékonyságodat és a szabadságodat.
Izomlazítást és extra kényelmet biztosít.
Javítja a vérkeringést.
Gyere, és kezd meg a felépülést velünk!
Innovatív technológiánk különbséget tesz!
Gyere, és fedezd fel, hogyan részesülhetsz egy modern és hatékony, a te igényeidre szabott kezelésben.

Dr. Raluca Munteanu, a rehabilitációs szakorvos, mindig meleg mosollyal és végtelen gondoskodással vár.
Ő minden lépésnél melletted lesz, állandó figyelmet és támogatást nyújtva, gondoskodva arról, hogy a fejlődésed jó úton haladjon.

Innovatív technológiák a rehabilitációhoz

Clinica NEVIS a legmodernebb berendezésekkel van felszerelve, amelyek célja, hogy a gyógyulást hatékony és kényelmes élménnyé alakítsa:
NESA-neuromoduláció non-invazív módon: Ez a fejlett technológia javítja az alvás minőségét, csökkenti a krónikus fájdalmat és enyhíti a szorongást, elősegítve a funkciók gyors helyreállítását.
Shockwave: Lökéshullám-terápia ortopédiai és rehabilitációs kezelésekhez, amely hatékony a krónikus fájdalom és a mozgásszervi sérülések kezelésében.
Mágneses stmuláció: Innovatív kezelési módszer különböző neurológiai betegségek esetén.
Szék inkontinencia kezelésére: Modern megoldás az inkontinencia problémáira, amely jelentősen javítja a betegek életminőségét.
Pulzáló mágnesterápia: Pulzáló mágneses mezők használatával elősegíti a gyógyulást és enyhíti a fájdalmat.
Galvánfürdők: Hidroterápiás eljárás, amely galvánáramot kombinál, előnyös reumás betegségek esetén.
Limfapress: Automata nyirokelvezetés nehéz és fáradt lábakra.
Care Therapy: Egy innovatív terápia, amely több rendszer terápiás hatását ötvözi, hogy felgyorsítsa a gyógyulási folyamatot és csökkentse a fájdalmat, még fém implantátumokat tartalmazó szöveteknél is kompatibilis.
Mély oszcilláció: Nem invazív terápia, amely egy elektrosztatikus mezőt hoz létre a szövetek mélyén, gyengéd, de hatékony megközelítést kínálva a fájdalom enyhítésére és a gyógyulás felgyorsítására.
18W-os lézer: Csökkenti a fájdalmat és gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító, biostimuláló és regeneráló hatással van az érintett szövetekre.
Ultrahangos krioterápia: Kombinálja a krioterápia és a termoterápia előnyeit, ellazítva az izmokat és felgyorsítva a gyulladások gyógyulását.
STIMUTUR: Elektromos jelek használatával zavarja meg a fájdalomérzetek agyba történő továbbítását, azonnali kényelmet nyújtva a betegeknek.
TENS (Transzkután Elektronikus Idegstimuláció): Hatékony módszer az akut és krónikus fájdalom kezelésére.
Trabert: Elektroterápiás technika a fájdalom enyhítésére és a szövetek regenerációjának serkentésére.
Interferenciális: Elektroterápiás kezelés interferenciális áramokkal a fájdalom és a gyulladás kezelésére.
Diadinamic: Diadinamikus áramokkal végzett terápia a fájdalom csökkentésére és a vérkeringés javítására.

Klasszikus és innovatív terápiák

A Clinica NEVIS integrálja a klasszikus terápiákat, mint a hidrokinetoterápia, a kinetoterápia, a terápiás masszázs és a kézi nyirokelvezetés a kezelési tervekbe, több előnyt kínálva a test harmonikus fejlődéséhez, az izomerő, rugalmasság, koordináció és egyensúly javításához.

Clinica NEVIS - AHOL A FÁJDALOM EMLÉKKÉ VÁLIK

A Clinica NEVIS várja Önt, hogy felfedezze az innovatív technológiák előnyeit, és megtapasztalja a hatékony és tartós gyógyulást. Egy folyamatosan változó világban a Nevis Klinika elkötelezett marad páciensei egészsége iránt azáltal, hogy a legújabb és leghatékonyabb orvosi technológiákat alkalmazza. Meghívjuk, hogy velünk együtt fedezze fel a "természetességet" egy olyan környezetben, amely a pácienseink kényelmét helyezi előtérbe.
Fedezze fel a mozgás örömét lépésről lépésre a Nevis Klinikán. Az Ön gyógyulási története itt kezdődik, kis lépésekkel és nagy mosolyokkal!
További részletekért látogassa meg Facebook-oldalunkat Clinica Nevis vagy hivatalos weboldalunkat www.clinicanevis.ro Elérhet minket telefonon: 0740 214 222.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában