Gyász

17 órája

Gyászhírek, október 21.

Fájó szívvel emlékezünk a szeretett férjre, apára, nagyapára, SZABÓ-SAJÓ ELEMÉRRE, aki ma 4 éve, hogy itt hagyott bennünket. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! A gyászoló család.

*

...Annyira akartam élni,/ A betegséget legyőzni./ Búcsúztam volna tőletek,/ De erőm nem engedett,/ Így búcsú nélkül, szívetekben/ Tovább élhetek!... Összetört szívvel tudatjuk, hogy a szeretett férj, drága apa és nagyapa, CSÍKI KÁROLY október 17-én, 86 éves korában örökre itt hagyott bennünket. Ma, október 21-én, hétfőn 16 órától búcsúztatjuk a biharpüspöki kápolnából. Gyászoló családja.

*

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki a Csíki családnak, a szeretett férj, édesapa és nagyapa elhunyta miatt érzett mély fájdalmukban. A Kremsz család.

*

„Ha emlegettek, köztetek leszek,/ De fáj látnom könnyeiteket./ Ha rólam szóltok, mosolyogjatok,/ Emlékem így áldás lesz rajtatok.” Isten nyújtson vigaszt ezekben a fájdalmas órákban. Őrizze és oltalmazza a gyászoló családokat!
FILIP VALERIA, KUN MARIANA-SILVIA, SZABÓ MARGARETA, VLAD DUMITRU, DAMIAN ANUȚA, SZURD JÁNOS-CSABA-ÁRPÁD, VIKTOR ÁRPÁD JÓZSEF, UJUPAN ELENA, MITRAȘCU AUGUSTA, ȘTEȚ GHEORGHE, ARDAI ILONA, PAȘCA FLORICA, Id. KOSZTA LAJOS, SIMON ILONA. Nyugodjanak békében! Őszinte részvétünk! Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Megtört szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesapa, após és nagyapa, id. KOSZTA LAJOS életének 80-ik évében, hosszas betegség után visszaadta lelkét Teremtőjének. Temetése október 22-én, kedden 15 órakor a váradhegyaljai ökumenikus templom kertjéből lesz. ,,Pihenése legyen csendes a néma hant alatt,/ Emléke legyen áldott mindazok szívében,/ Akik ma érte egy imát mondanak.” Nyugodjon békében! Búcsúzik tőle fia, Lajos, menye, Tünde és egyetlen unokája, Bianka.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában