Gyász

3 órája

Gyászhírek, október 3.

Mély fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy a drága nagyapát, testvért, ROLLINGER LÁSZLÓT hosszú betegség után, 70 éves korában elrabolta a kegyetlen halál. Temetése ma, október 3-án 14 órakor lesz a városi temető Steinberger kápolnájából. Búcsúzik tőle a gyászoló család.

*

Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesapa, após, nagyapa, testvér, HAJEK-PETYÁR PÉTER ERNŐ, aki 2024. február 26-án váratlan hirtelenséggel itt hagyott bennünket, végső búcsúja 2024. október 5-én 11 órai kezdettel lesz a nagyváradi evangélikus templomban. A búcsút követően 12 órától a nagyváradi Rulikowski temetőben kísérjük utolsó útjára, ahol pedig tisztelettel kérjük, hogy egy szál virággal róják le kegyeletüket. Emlékét soha el nem múló szeretettel őrizzük! A gyászoló család.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesapa, após, nagyapa, KÁLLAI IOSIF (JÓZSEF) életének 75. évében elhunyt. Temetése október 4-én, pénteken 15 órakor lesz a városi ravatalozóból. Nyugodjon békében! Gyászoló családja.

*

Szeretettel a szívemben emlékezem drága jó férjemre, ID. KUNSZABÓ ISTVÁNRA, aki ma 14 éve örökre itt hagyott engem. „41 boldog év./ Ennyi jutott nekünk./ A boldogság kék madara/ Elszállt veled együtt./ Itt maradt a bánat/ És a sok szép emlék,/ De köszönöm a sorsnak/ Közös életünk minden percét.” Szerető felesége, Nelly.

*

Fájó szívvel emlékezünk a drága jó apára, apósra, nagyapára, ID. KUNSZABÓ ISTVÁNRA, aki 14 éve hagyott itt bennünket. Szerető fia, Pisti, menye, Zseni és unokája, Stefi.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában