Szabadtéren

2 órája

Kiállítás Nagyvárad főterén

Fotó: Adela Rusu

Újabb szabadtéri kiállítást szervez Nagyvárad főterén a Varadinum Fotóklub: a Szent László téren ezúttal szilágysági tájakkal ismerkedhetnek a fotóművészet kedvelői. A Szilágy. Szépség, hagyomány, történet 2024 címet viselő kiállítást október 8-án, 15 órától nyitják meg, a 12 panelen az azonos nevet viselő idei fotóművészeti táborban készült 135 képet lehet megcsodálni. A fotótábort a Szilágy Megyei Kulturális és Művészeti Központ a Varadinum Fotóklubbal és a Țara Silvanei Fejlesztési Egyesület közösen szervezte, több ország fotóművésze vett részt rajta: Sara Gabriels (Belgium), Jacky Martin (Franciaország), Cristina Garzone és Giacomo Laschi (Olaszország), Menachem Sinai (Izrael), Pandula Bandara (Sri Lanka), Adela Rusu, Ovi D.Pop (Nagyvárad), Bikfalvi Zsolt (Nagykároly), Dorel Găină (Kolozsvár), Dragoș Deme (Bukarest). A fotóművészek Zilah mellett Zsibó, Nagylózna, Szamosudvarhely, Nagygoroszló tájait járták be, lencsevégre kapva az ottani embereket is. Az október végéig látható tárlat megnyitóján részt vesz
La vernisajul expoziției din Oradea,  vor fi prezenți Daniel Săuca, a Szilágy Megyei Kulturális és Művészeti Központ vezetője, Daniel Stejeran Țara Silvanei Fejlesztési Egyesület képviseletében és Adela Rusu projektmenedzser, a Varadinum Fotóklub alelnöke.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában