Job Expo

3 órája

Nagyvárad Job Expo: huszonnyolc munkahely a H.Essers és a Golde Oradea kínálatában

Az idei második állásbörzén több mint 500 szabad munkahely várja az érdeklődőket.

ERDON-összeállítás

A Nagyvárad Job Expo állásbörze őszi alkalmára az állást keresőket vagy a munkahely-változtatásra vágyókat várják. Az eseményre október 4-én, pénteken 10 és 18 óra között kerül sor az Era Park rendezvénytermében (a Numero Uno üzlet mellett).

A H.Essers és a Golde Oradea összesen 28 állást kínál majd középiskolai és egyetemi végzettséggel rendelkezők számára.

H.Essers

Húszéves hazai jelenlétével a H.Essers a logisztikai ágazat megbízható szereplője, de mindenekelőtt egy családi vállalkozás, amely 1928 óta biztosít stabil munkahelyeket.
„Mind a 7500 kollégánk olyan ambiciózus ember, akik bele mertek vágni ebbe a területbe, készek megragadni a lehetőségeket, és nap mint nap változást hozni életükbe. Embereink a mi motorjaink. Törődünk a személyes és szakmai fejlődésükkel, modern felszerelést biztosítunk számukra, és figyelmet fordítunk a munka és a magánélet egyensúlyára. Ez a 7500-as munkatársi létszám nyomós okot ad arra, hogy mások is csatlakozzanak hozzánk” – hangsúlyozzák a H.Essers képviselői.
A társaság nyolc álláslehetőséget kínál az állásbörzén: vezető ügyfélszolgálati munkatárs (1 hely), gépkocsivezető nemzetközi utakra (5), kézi csomagoló (1) és árumozgató (1).

 

Golde Oradea

A Golde Oradea a globális CIE Automotive cégcsoport tagjaként az autóipar egyik legfontosabb szereplője, amely panorámatetők és napellenzők gyártására szakosodott a nagy autómárkák számára. 2015 óta a nagyváradi gyár kiválósági központtá vált, és több mint 450 elkötelezett alkalmazottat foglalkoztat, akik tiszta és modern munkakörnyezetben végzik munkájukat, hogy kiváló minőségű termékeket állítsanak elő.

„A Golde Oradea vállalatnál az alkalmazottak kiváló munkafeltételekben részesülnek és vonzó juttatási csomagot kapnak, amely magába foglalja a következőket: meghatározatlan időre szóló munkaszerződés, munkahelyi képzés, jelenléti és teljesítménybónuszok, OTL-bérlet vagy üzemanyag-utalványok, 13. fizetés, valamint 40 lej értékű étkezési utalványok minden ledolgozott napra. Ezek a juttatások segítenek motiváló és stabil környezetet teremteni minden munkavállaló számára” – közölték a társaság képviselői.
Az anyavállalat, a CIE Automotive neves globális beszállító, amely hét alapvető technológiában rendelkezik szakértelemmel: kovácsolás, alumínium- és fémmegmunkálás, műanyag-feldolgozás, öntés, gépi megmunkálás és panorámaablakok gyártása. A világszerte 110 gyárból és 10 fejlesztési központból álló kiterjedt hálózatával a CIE Automotive cégcsoportot az innováció és a hatékonyság jellemzi, és a Golde Oradea szerves része ennek a sikernek.
A társaság 20 állásajánlattal lesz jelen az állásbörzén: szerszámgép-beállító (2 hely), műszakvezető (1), árumozgató (2), targoncavezető (2), raktári műszakvezető (1), minőségügyi technikus (6), anyagtervező (1), informatikai rendszermérnök (1) és karbantartó technikus (4).

Nagyvárad Job Expo: 2024 őszi kiadás

A Nagyvárad Job Expo őszi kiadására mostanáig 21 munkáltató és egy szakképző iskola iratkozott fel: APD Group, Premagro, FinProm, Sogefi Suspensions Eastern Europe, nagyváradi Henri Coandă Posztliceális Iskola, Vernicolor, Faist Mekatronic, Golde Oradea, Comau, STIHL, Metro Cash&Carry, Bene Internațional, EBM Papst, PGS Sofa &CO, Hyper Line Consult, Gruber Logistics, Microdeco RO, Prohuman, European Food International, Olimp Impex, Salesianer és H.Essers.
Újdonságként az állásbörze idei kiadásán az operatív területen való karrier iránt érdeklődők közvetlenül a nagyváradi Avram Iancu Határrendészeti Tisztképző Iskola, a Körösök Katasztrófavédelmi Felügyelőség (ISU) és a Bihar megyei csendőrség képviselőitől tájékozódhatnak azokról az oktatási intézményekről, ahol tiszteket és altiszteket képeznek.
Az eseményt az Inform Media Press Kft. szervezi, amely a Bihari Napló és a Jurnal Bihorean napilapok, valamint az Erdon.ro és a Bihon.ro híroldalak kiadója. Intézményi partner a Bihar Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség (AJOFM).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában