Koncert

3 órája

Zenei fesztivál fiataloknak

Forrás: oradea.ro

Idén ismét megszervezik az Oradea Nigths Festival nevet viselő zenei rendezvényt Nagyváradon. Az elsősorban a fiatal generációt megszólító fesztivált november 1–2. között szervezik meg a Nagyvárad Arénában, több mint tíz fellépővel. A fesztivál első napján színpadra lép többek között Fedde Le Grand, világszerte ismert lemezlovas, de a koncertezők sorában van Irina Rimes, Ian, Erika Isac és a Nouă Unșpe is. A fesztivál résztvevőit ugyanakkor különböző foglalkozásokkal, pihenősarokkal várják, ebben az évben ugyanakkor a Bihar FC-t és a városi sportklubot bemutató sarkot is kialakítanak. Étel és ital vásárlására is lehetőség lesz a fesztiválon, a 18 éven alatti fiatalok olyan színes karkötőket kapnak, amellyel csak alkoholmentes italokat vehetnek. A fesztivál területén – más nagy fesztiválokhoz hasonlóan – elektronikus karkötőn keresztül lehet fizetni. A fesztiválra szóló jegyek értékesítése már megkezdődött, belépőt az onfestival.ro honlapon keresztül lehet vásárolni különböző árkategóriákban. Részletek a fesztivál honlapján. 
A rendezvény szervezője Nagyvárad Polgármesteri Hivatala, Nagyvárad és a Régió Turizmusát  Népszerűsítő Egyesület (Visit Oradea), partnerei a Nagyváradi Egyetemi Hallgatók Egyesülete (USO), a Bihar Megyei Diáktanács és a Hive Events.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában