Íjászat

2024.09.09. 16:57

Hét érmet zsebeltek be Aninószán a Crişul íjászai

Forrás: Crişul SK

Szakács Dávid 

Aninósza adott otthont a hétvége folyamán az országos íjász-bajnokságnak, ahol a Nagyváradi Crişul SK kilenc sportolóval vett részt. A viadalról a váradiak nem kevesebb mint hét éremmel tértek haza (két arany, egy ezüst és négy bronz). 

A nők 18 év alatti korosztályának csigás íj kategóriájában a váradi Haragos Bernadett diadalmaskodott, maga mögé utasítva Andreea Albut (Jászvásári VSK) és Ioana Puşcăt (Dévai SCM). Haragos egy héttel ezelőtt Budapesten ezüstérmes lett ugyanebben a számban a Közép-Európa Kupán. A Crişulnak a másik aranyérmét a Cezara Batyin, Ada Luncan, Alexandra Oanea által alkotott csapat kaparintotta meg a felnőttek versenyszámában. Oanea és Luncan egyéniben is indultak, ahol előbbi az ezüstöt, míg utóbbi a bronzérmet szerezte meg. A férfiak masters csoportjában Horia Şerban a hajrában lévő pontos célzásainak köszönhetően szintén harmadik lett. A váradi klub további két bronzérmet a felnőtt, illetve az ifjúsági vegyes kategóriában zsebelt be.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában