Gyász

2024.07.16. 10:18

Gyászhírek, július 16.

Fotó: Illusztráció

„Küzdöttél, de már nem lehet, A csend ölel át és a szeretet. Csak az hal meg, akit elfelejtenek, Örökké él, akit nagyon szerettek.” Megtört szívvel tudatjuk, hogy drága édesanyánk, anyós, mamink, dédink, DEÁK PIROSKA végleg megpihent. Született 1941. december 18-án, élt 82 esztendőt. Utolsó útjára kísérjük ma, július 16-án kedden 13.30 órakor a biharpüspöki kápolnából. Ezúton fejezzük ki köszönetünket mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérik, és gyászunkban osztoznak. A gyászoló család.

*

Fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett édesanya, anyós, nagymama, testvér, LUKÁCS ILONA 88 évesen, hosszú szenvedés után elhunyt. Emlékét szeretettel megőrizzük, nyugodjon békében! Búcsúznak tőle szerető gyermekei, István és Józsi, azok családja és húga, Gyarmati Margit.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk szeretett fiamra, SZÍKI LAJOSRA, aki 12 éve hagyott itt, hirtelen, élete legszebb korában, 46 évesen. Pihenése legyen csendes, nyugodjon békében! Bánatos édesanyja, testvérei, Jani, Csabi, Sanyi és családjaik, kisfia, Gyuszi.

*

Fájó szívvel tudatom a rokonokkal és ismerősökkel, hogy a drága feleségem, FEHÉR MARGARETA (GITA) hosszú betegség után vasárnap, 2024. július 14-én elhunyt. Temetése csütörtökön, 2024. július 18-án 16 órától lesz a fugyivásárhelyi temetőben. Gyászoló férje, Benedek.

*

Július 16-án három éve, hogy VARGA LAJOS, a szeretett férj, apa, nagyapa, itt hagyott bennünket. Kedves mosolyát, bölcs szavait, szerető szívét soha nem feledjük. Köszönjük, hogy éltél és minket szerettél, nem haltál meg, csak álmodni mentél. Szívünkben itt él emléked örökre, ha látni akarunk, felnézünk az égre. A csillagok közt utazol tovább, onnan vigyázol reánk. Szeretettel emlékezünk rád: feleséged, Márta, lányaid, Ildikó és Andrea, unokáid, Roland, Renata és a család.

*

Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy TÓTH MIHÁLY (kémeri születésű) 72 éves korában elhunyt. Temetése 2024. július 17-én 17 órakor lesz a bihari református temetőben. A gyászoló család.

*

Mély fájdalommal tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy MOLNÁR ARANKA (SZÜL. KÓCS) 86 éves korában, türelemmel viselt betegség után 2024. július 13-án elhunyt. Szeretett halottunk temetése 2024. július 17-én, szerdán 11 órakor lesz a biharpüspöki temetőben. Gyászolják: lányai, Éva és Ildikó, vejei, István (Pityu) és Jenő, unokái, Józsi és Zsolti és családjuk, dédunokája, Sofika és az ismerősök, szomszédok.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a szeretett férjre, apára és nagyapára, CSER SÁNDORRA (volt szobafestő), aki már 9 éve, hogy itt hagyott bennünket. Emléke legyen áldott, pihenése csendes! Felesége, Margit, fia, János és családjuk, valamint a három unoka.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában