Gyász

7 órája

Gyászhírek, október 28.

Fotó: Illusztráció

Szomorú szívvel emlékezünk szerettünkre, CRISTEA PAULRA (Fugyivásárhely) halálának 12. évfordulóján. „Szívünkben helyedet nem pótolja semmi, Míg a földön élünk, nem fogunk feledni. Múlhatnak az évek, de az emlékek élnek, Szívünkben őrizzük örökké őket.” Nyugodj békében! A megemlékező család.

*

Fájó szívvel emlékezünk drága halottunkra, ÖZV. PREISZ ADÉLRA (szül. TÖRŐ) halálának első évfordulóján. Bánatos családja.

*

Fájó szívvel emlékezünk a drága feleségre, anyára, nagymamára, HAUX JULIÁNNÁRA halálának 10. évfordulóján. „Messze vagy már tőlünk, de nem vagyok árva, Mert itt vagy velem, a szívembe zárva. A te szíved már nem fáj, de az én bánatom nő, Mert nem hoz enyhülést a múló idő.” Emlékét örökké szívünkben őrizzük. Férje, lányai, fia, unokái.

*

Olyan szomorú nélküled lenni, Téged mindenütt keresni. Téged várni, ki nem jön többé, Szeretni fogunk mindörökké!” Ma is könnyes szemmel emlékezünk arra a szomorú napra, amikor 10 éve a drága édesanyám, HAUX JULIÁNNA (Köröstarján) örökre itt hagyott minket. „A múltba visszanézve valami fáj, Valakit keresünk, aki nincs már. Temető csendje ad neki nyugalmat, Szívünk fájdalma örökre megmarad.” Nyugodjék békében! Szerető leánya és családja.

*

Mikor a lelkem roskadozva vittem, Csöndesen és váratlanul Átölelt az Isten. Nem harsonával, Hanem jött néma, igaz öleléssel,” (Ady Endre) Gyászukban fogadják őszinte együttérzésünket drága szerettük elvesztése miatt! KEMECSEI PIROSKA, ȚÎRLEA VALERIA, IVĂNESCU SABINA, POPA MARIA, ONUȚAN AUGUSTIN DUMITRU, ROMANCSAK ALEXANDRA, PÉNZES ERZSÉBET, MĂTE SORINEL CLAUDIU, CZENK FERENC JÓZSEF, LŐRINCZ ZOLTÁN, DUDUVEICĂ CERASELA, SĂLĂGEAN FLOARE, USZKAI VIORICA, CEFAN MÁRTA MARGIT, URSU DANIEL OLIMPIU IOAN, BONDAR GHEORGHE. Őszinte részvétünk! Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett feleség, édesanya, anyós, nagymama, CEFAN MÁRTA MARGIT (született KISS) életének 80. évében csendesen megpihent. Temetése kedden, október 29-én 12 órakor a Steinberger kápolnából. Emlékét szívünkben örökké megőrizzük. Nyugodjon békében! Gyászoló családja.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában