Közlemény

7 órája

Feltöltötték a tanulók bérleteit

Fotó: Alexandru Nițescu

A váradi iskolákba járó diákok tömegközlekedési bérleteit automatikusan feltöltötték a 2024/2025-ös tanévre, tudatja közleményében a Nagyváradi Helyi Közszállítási Vállalat (OTL). Az I–XII. osztályos diákok bérletei így 2025. szeptember 31-ig érvényesek, ezeket a tömegközlekedési eszközökön kell érvényesíteni. Azok a diákok, akiknek nincs bérletük, jelentkezzenek a jegyértékesítő pontoknál a lepecsételt ellenőrzőjükkel vagy az oktatási intézmény által kiállított igazolással, amiből kiderül, hogy be vannak iratkozva a 2024/2025-ös tanévre.
A Nagyvárad metropolisz-övezetéhez tartozó településeken (Bors, Váradszentmárton, Almamező, Hegyközpályi, Hegyközcsatár) élő diákoknak ingyenes az utazás a lakóhelyüktől Nagyváradig. A váradi tömegközlekedési eszközökön való ingyenes utazásért a tanulók keressenek fel egy jegyértékesítési pontot bérletkártyájukkal és személyi igazolványukkal (14 éven felüli diákok esetében), illetve az egyik szülő személyi igazolványával (14 éven aluli tanulók esetében). Az előkészítő osztályba járó kisdiákok az iskolákban kapják meg kártyájukat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában