Szeben megye

2024.05.19. 10:11

Őrizetbe vették a 21 éves nő megölésével gyanúsított 24 éves fiatalembert

Illusztráció

Agerpres

FRISSÍTÉS!

A barátnője megöléséért őrizetbe vett 24 éves fiatalember azt nyilatkozta a nyomozóknak a kihallgatáson, hogy tettét féltékenységből, kábítószer hatása alatt követte el. Minderről a Szeben megyei törvényszéki ügyészség szóvivője, Mihaela Ruginosa ügyész számolt be. A tájékoztatás szerint a Brassó megyei 21 éves nőt egy késsel többször nyaktájékon szúrta az elkövető, elvágva a nyaki ereket. A gyanúsítottat szombat este fogták el a hegyicsendőrök a szebenjuharosi erdőben. Jelenleg a nagyszebeni rendőrség őrizetében van.

*

Őrizetbe vették azt a 24 éves Szeben megyei fiatalembert, akit barátnője megölésével gyanúsítanak - közölte vasárnap Elena Welter, a Szeben megyei rendőrség szóvivője.
Az áldozat egy 21 éves nő, akinek holttestét szombaton találták meg egy nagyszebeni ingatlanban. A nyomozók feltételezése szerint a fiatalember egy hirtelen támadt konfliktus hevében ölte meg barátnőjét.
A feltételezett tettes Szebenjuharos környékén bujdosott az erdőben, ott találtak rá szombat este a csendőrök.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában