Baleset

2024.07.22. 11:53

Szakadékba zuhant egy autó a Nyerges-hágón, egy személy meghalt, négyen megsérültek

Szakadékba zuhant hétfőn a Nyerges-hágón egy személygépkocsi, amelyben öten ültek, egyikük meghalt, négyen megsérültek.

Forrás: ISU Harghita

Agerpres

A Hargita megyei katasztrófavédelmi felügyelőség tájékoztatása szerint a baleset délelőtt 10 óra körül történt, a helyszínre több tűzoltócsapatot és mentőcsapatot küldtek ki, és SMURD-helikopter bevetését is kérték. A bevetésben ezen kívül hegyimentők is részt vesznek.
A katasztrófavédelmi erők öt személyt találtak a baleset helyszínén, sajnos egyikük halott volt, egy eszméletlen állapotban levő személy pedig a roncsok közé szorult. A másik három szintén megsérült, de eszméletüknél voltak és együttműködtek a mentőkkel, akik a helyszínen megvizsgálják őket. 
A Hargita megyei rendőrség sajtóosztálya az AGERPRES hírügynökséggel közölte, hogy az első vizsgálatok szerint egy Máramaros megyei rendszámú személygépkocsi vezetője a Kézdivásárhely és Csíkkozmás közötti 11B jelzésű országúton egy kanyarban elveszítette uralmát a kormány fölött, és a kocsi szakadékba borult.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában