Szeben megye

2024.08.10. 15:39

FRISSÍTVE | Újra megnyitották a forgalmat az A1-es sztráda Szerdahely környéki szakaszán

Forrás: ISU

Agerpres

Újra megnyitották a forgalmat szombat késő délután az A1-es sztráda baleset miatt lezárt szakaszán - jelentette be a Szeben megyei rendőrség szóvivője. Elena Welter elmondta, az első vizsgálatok szerint egy 75 éves külföldi sofőr nem tartotta be a sztrádán a követési távolságot, és karambolt okozott, amelyben összesen öt személyautó volt érintett. A másik négy autót egy 37 éves Gorj megyei, egy 40 éves Kolozs megyei, egy 44 éves bukaresti és egy 44 éves Hunyad megyei férfi vezette. Az ütközésekben öt személy, három felnőtt és két gyermek, megsérült, kórházba szállították őket.

*

Három felnőttet és két gyereket szállítottak kórházba az A1-es autópályán szombat délután Szerdahely (Miercurea Sibiului) környékén történt baleset nyomán, amelyben öt személygépkocsi ütközött össze; a sztrádaszakasz még mindig le van zárva Szászsebes-Nagyszeben menetirányban - jelentette be a Szeben megyei katasztrófavédelmi felügyelőség szóvivője. Andreea Ştefan szerint a hatóságok feloldották a korábban életbe léptetett vörös beavatkozási tervet. A sérült felnőtteket a nagyszebeni megyei sürgősségi kórházba, a két kiskorút a megyeközpont gyerekkórházába szállították. A balesetben öt autó és összesen 17 személy (nyolc felnőtt és kilenc gyermek) érintett. A helyszínen végzett orvosi vizsgálat után a mentők három felnőttet és két gyereket szállítottak kórházba. Egy 67 éves nőt mellkasi fájdalmak, egy 31 éves nőt nyakfájdalom és horzsolások, egy 37 éves férfit mellkasi sérülés, egy ötéves kisfiút koponyasérülés, egy hatévest pedig zúzódások miatt vittek a sürgősségre - számolt be Andreea Ştefan. Elena Welter, a Szeben megyei rendőrség szóvivője szerint lezárták az illető sztrádaszakaszt, és a forgalmat a 292-es kilométerszelvénynél az 1-es országútra terelték.

*

Baleset történt szombat délután az A1-es sztráda 287+900-as kilométerszelvényénél, a Nagyszeben irányába haladó sávokon; a rendőrség lezárta a forgalmat, és vörös beavatkozási tervet rendelt el.
A Szeben megyei katasztrófavédelmi felügyelőség szóvivője, Andreea Ştefan szerint öt személygépkocsi és összesen 17 személy érintett a balesetben, amely Szerdahely (Miercurea Sibiului) közelében történt Szászsebes-Nagyszeben menetirányban. A szóvivő szerint három SMURD-csapatot és egy tűzoltókocsit küldtek ki a helyszínre, és vörös beavatkozási tervet rendeltek el.
Elena Welter, a Szeben megyei rendőrség szóvivője szerint lezárták az illető sztrádaszakaszt, és a forgalmat a 292-es kilométerszelvénynél az 1-es országútra terelték.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában