Női labdarúgás

2024.09.17. 13:44

Értékes döntetlent harcoltak ki Temesváron

Fotó: United Bihor/Facebook

Jósa Attila

A múlt hét végén megkezdődött a másodosztályú idény a női labdarúgásban is. A 16 csapatot földrajzi szempontok alapján két sorozatra osztották, az 1. sorozatban 6, míg a 2. sorozatban 10 csapat szerepel. Az indulók között van az Élesdi United Bihar csapata is, amelyet Csaba Ficuț vezet. A csapat egy izgalmas, nyolc gólt hozó mérkőzésen 4–4-es döntetlennel mutatkozott be idegenben a Temesvári ACS Roma Florin Pădurean ellen. A fordulatokban gazdag összecsapáson a hazai csapat góljait Varga (24. perc), Mihalca (30. perc), Heisu (45. perc) és Șodincă (67. perc) szerezték, míg a bihariak találatait Alexandra Șerban (2. perc), Anca Dobai (5. perc), Bianca Pantea (52. perc) és Sandra Nantumbwe (70. perc, büntetőből) jegyezték.

A United Bihar az alábbi felállásban lépett pályára: Szabó – Barta (Dimény, 47.), Pop (Lobonț, 74.), M. Popa, Kibedi – Tocai, Dobai, Nantumbwe, B. Pantea (Boșca, 74.) – Catona (R. Popa, 40.), A. Șerban. A következő fordulóban, szeptember 22-én, vasárnap 11 órától a Sepsi OSK Sf. ellen lép pályára a United, amely az Atletic Drobeta elleni 9–0-s hazai győzelemmel kezdte a bajnokságot. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!